Primarul Ancuța Belu înființează "Sfatul Bătrânilor" în comuna Mihail Kogălniceanu

253
1
Primarul Ancuța Belu înființează

Articole de la același autor

Primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuța Belu, apreciază enorm înțelepciunea bătrânească și spune că are nevoie de astfel de oameni alături de ea în administrația publică locală pentru că, întotdeauna mai are ceva de învățat.




Drept urmare, s-a luat decizia ca, începând din data de 5 iunie 2013, orele16.00, să se organizeze "Sfatul Bătrânilor" eveniment ce este deschis tuturor persoanelor din Mihai Kogălniceanu care cred că au ceva bun de spus.
 
"Întâlnirea bătrânilor din comună cu reprezentanții administrației publice locale va avea loc periodic, și se va desfășura în incinta Primăriei din Mihail Kogălniceanu. La întâlnire sunt invitați bătrâni din toate zonele comunei, încercându-se acoperirea unei arii cât mai largi de pregătiri și profesii, astfel încât contribuția bătrânilor să fie cât mai vastă. În schimb, le promitem bătrânilor o tribună a bunului simț de la care să se poată face auziți și de unde cei mai înțelepți locuitori ai comunei să împărtășească din experiența lor, într-un dialog deschis și onest, asigurându-i totodată de tot respectul și atenția cuvenită", a precizat Ancuța Belu.




Comentează știrea

aa
17 august 2013
TERASA CHETA

e normal sa stam in sosea pt a astepta mijloacele de transport?e normal sa iesim pe sosea pt a ocoli boschetarimea? e normal sa dai voie sa se faca terasa(carciuma) pe trotuar?e normal sa dispara trotuarul? ESTE NORMAL? NU,NU ESTE NORMAL

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8173 secunde