Primarul de la Adamclisi pregătește comuna pentru iarnă

241
Conducerea administrației locale Adamclisi a lansat un anunț de licitație în sistem SEAP pentru contractarea unei firme care va furniza un utilaj ce va ajuta comuna pe perioada sezonului rece, în eventualitatea unor căderi masive de zăpadă. Astfel, Anton Burcea dorește să achiziționeze un tractor cu lamă specială pentru zăpadă și ridicător frontal. Pentru cumpărarea utilajului, primarul comunei Adamclisi este dispus să plătească aproximativ 200.000 de lei. Menționăm că banii provin de la Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Agenția de Plăți și Intervenție pentru Agricultură prin schema de plată unică pe suprafață.
Conform caietului de sarcini tractorul trebuie să aibă motor Diesel, în patru cilindri și o putere de 95 CP. Sistemul de transmisie trebuie să fie 4x4, cutia de viteze mecanică, complet sincronizată, iar rezervorul de combustibil de minim 90 de litri. Autovehiculul trebuie să atingă o viteză maximă de 40 de kilometri la oră.
"Ne pregătim pentru iarnă. Nu dorim ca sezonul rece să ne ia pe nepregătite. Este o investiție absolut necesară și dacă ne raportăm la zăpezile de iarna trecută, considerăm că este normal să achiziționăm un astfel de utilaj", a declarat Burcea.
Potrivit anunțului, cei interesați își pot depune ofertele până pe 8 august, ora 10.00, iar licitația va avea loc în aceeași zi, de la ora 11.00.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 01 August 2012
Stire din Politică-Administrație : Cum a încălcat legea Crin Antonescu
Miercuri, 01 August 2012
Stire din Politică-Administrație : "CCR să decidă. Eu nu am emoții"
Pagina a fost generata in 1.7152 secunde