Concurs Primarul din Castelu, ajuns vicepreședinte la ACoR, după o altercație

424

Articole de la același autor

Ședința ordinară de vineri a Filialei Județene a Asociației Co-munelor din România (A.Co.R) a degenerat, vineri, în momentul desemnării noilor re-prezentanți în Consiliul Director.
După ce au aprobat modificarea numărului de membri, de la șase la nouă, participanții au făcut propunerile pentru noul bord director. În următoarea etapă, cei nouă nominalizați s-au retras, potrivit statutului, pentru a stabili funcțiile Consiliului. În acel moment, primarul comunei Castelu, Nicolae Anghel (PDL), propus și el pentru Consiliu, a explodat, susținând că împărțirea funcțiilor ar trebui să țină cont de partidele aflate la Guvernare. Alegerile au fost întrerupte, pentru câteva minute, de către președintele A.Co.R. Constanța, Mariana Gâju, care a declarat că nu poate ajunge la nicio înțelegere cu Anghel.
De aici, s-au iscat discuții aprinse între toți cei 32 de primari rămași în sală. Într-un final, ei au reușit să îl calmeze pe Anghel, A.Co.R izbutind să își definitiveze componența Consiliului Director.
Astfel, Mariana Gâju a fost votată în unanimitate pentru func-ția de președinte. Prim-vicepreședinte a fost ales primarul comu-nei Mereni, Gheorghe Chiriac. Dacă anul trecut exista o structură cu un singur vicepreședinte, primarul din Mihail Kogălniceanu, potrivit noii formule, A.Co.R Constanța are doi vicepreședinți: Nicolae Anghel și Gheorghe Frigioi din localitatea Crucea.
Primarul Dumitru Chiru din Lumina este noul secretar general, iar ceilalți patru membri sunt: Mihai Soare (Siliștea), Niculae Dragomir (Ostrov), Gheorghe Murat (Topalu) și Cristea Gâscan (Independența).

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7541 secunde