Primarul din Medgidia bagă consilierii în ședință

1962
Luni, 28 noiembrie 2011, de la ora 18.00, va avea loc ședința ordinară a Consiliului Local Municipal Medgidia. Pe ordinea de zi sunt înscrise 15 proiecte de hotărâre, inițiate de primarul Marian Iordache. În cadrul întâlnirii se va discuta despre rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al municipiului Medgidia, pe anul 2011, rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Spitalului Municipal Medgidia, pe anul 2011 și modificarea organigramei și statului de funcții ale Primăriei municipiului Medgidia.

Totodată, consilierii vor trebui să decidă numirea reprezentanților Consiliului Local Medgidia în Consiliile de Administrație ale unităților de învățământ preuniversitar aflate pe raza administrativ teritorială a Municipiului Medgidia și aprobarea însușirii și completării inventarului domeniului public al muncipiului Medgidia.

Aleșii locali vor mai lua în discuție aprobarea dezmembrării imobilului teren ce aparține domeniului public al municipiului Medgidia situat în Medgidia, str. Română,  nr.54B în două loturi și aprobarea vânzării prin licitație publică a unui imobil-teren aparținând domeniului privat al municipiului Medgidia în suprafață de 86 mp, situat în Medgidia, str. Independenței, nr.75.

Pe ordinea de zi, se află și aprobarea închirierii prin licitație publică a unui imobil teren și construcție în suprafață utilă de 5,89 mp situat în Medgidia, str. Dezrobirii, cu destinația spațiu de depozitare, precum și

aprobarea concesionării prin licitație publică a unor loturi de teren ce aparțin domeniului privat al municipiului Medgidia, cu destinația construcție locuință individuală.

Totodată, se va discuta despre aprobarea repartizării unor unități locative aflate în administrarea D.G.D.P.P și aprobarea repartizării unei unități locative situată  în bloc A.N.L.

De asemenea, pe ordinea de zi se află aprobarea completării domeniului privat al municipiului Medgidia și aprobarea atribuirii în folosință gratuită Asociației "AMARE DADENTZA"-"CU PĂRINȚII NOȘTRI" a imobilului situat în Medgidia, str.Vasile Lupu, nr.85, dar și aprobarea modificării prin act adițional a contractului de concesiune nr.93/14.04.2010 privind imobilul teren liber de construcții, în suprafață de 62.333 mp, concesionat numitului Negrea Vasile.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4199 secunde