Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, țintește un post de vicepreședinte la PDL

1777
Primarul din Poarta Albă, Vasile Delicoti, țintește un post de vicepreședinte la PDL - 4b164f7ba0a3c2998994082f85e46563.jpg
Primarul localității Poarta Albă, Vasile Delicoti, intenționează să candideze pentru un post de vicepreședinte în cadrul Organizației Județene a PDL Constanța.
"Îmi voi depune cât de curând candidatura pentru o funcție de vicepreședinte", a declarat Vasile Delicoti, pentru "Cuget Liber". De altfel, edilul localității Poarta Albă este și în momentul de față vicepreședinte al Biroului Permanent Județean al PDL Constanța.
Până acum, trei democrați-liberali și-au anunțat candidaturile pentru funcția de președin-te al Organizației Județene a PDL Constanța: Mircea Banias, Paul Brânză și Christian Gigi Chiru. Totodată, Adrian Manole și Constantin Chirilă au declarat public că vor candida pentru funcția de prim-vicepreședinte la Organizația Județeană a PDL Constanța. Lista rămâne deschisă, și alți oameni importanți din filiala partidului de la malul mării fiind așteptați să candideze. Alegerile vor avea loc la data de 12 martie, la Casa de Cultură din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4194 secunde