PRIMARUL FĂGĂDĂU ȘI PRIORITĂȚILE CONSTANȚEI / Bani pentru locuințe de serviciu, asigurări sociale, sport și transport în comun. Cum va fi cheltuit cel mai mare buget din ultimii ani

2070

Articole de la același autor

La sala Remus Opreanu din cadrul Palatului Administrativ are loc în aceste momente dezbaterea privind bugetul municipiului Constanța.


Ședința este condusă de primarul Decebal Făgădău, alături de acesta fiind directorul economic Marcela Frigioiu. În sală se află aproximativ 40 de persoane.


Printre aceștia sunt și consilierii locali Andrei Popescu, Cristina Vasii, Costin Avatavului și Marius Tulica de la PNL. Prezent este și viceprimarul Costin Răsăuțeanu. Celor de la prezidiu li s-a alăturat și viceprimarul Dumitru Babu. 


Edilul a anunțat că în acest an Constanța are cel mai mare buget din ultimii ani, mai exact suma de 845, 5 milioane lei.


El a anunțat că cei mai mulți bani se duc la învățământ, locuinte de serviciu și asigurări sociale. Rând pe rând, edilul a prezentat toate programele de investiții din Constanța


Constănțenii nu sunt interesați de banii localității. Făgădau a anunțat că serviciul de salvamari va fi extins.


În privința transporturilor se vor face investiții la mijloacele de transport în comun. Se vor acorda rechizite în continuare copiilor, dar și cadouri de sărbători.


Va continua programul Respect prin care se acordă tichete pensionarilor cu venituri reduse. De asemenea, se va continua susținerea sportului constănțean. Un milion de euro vor fi alocați pentru manifestările anului Ovidius.

Au fost alocați bani pentru lucrările care au început la Parcul Arheologic. Ele urmează să fie finalizate în prima jumătate a anului 2017.




Amănunte în edițiile viitoare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3991 secunde