Primarul George Scupra trece în barca PNL. Reacția PSD nu a întârziat să apară!

980
5
Primarul George Scupra trece în barca PNL. Reacția PSD nu a întârziat să apară! - edilulgeorgescupra4-1452266359.jpg

Articole de la același autor

Primarul orașului Ovidiu, George Scupra, membru al Partidului Social Democrat, părăsește partidul care l-a ajutat să ajungă în fruntea administrației locale din Ovidiu și trece la PNL. Anunțul a fost făcut, zilele trecute, la inaugurarea noului sediu al Partidului Național Liberal din Ovidiu. La eveniment, au fost prezenți liderii filialei constănțene, dar și edilul localității Ovidiu, George Scupra, împreună cu unii consilieri locali. 


"George Scupra va fi candidatul PNL la Primăria Ovidiu, la alegerile din acest an", a anunțat liderul PNL Constanța, deputatul Gheorghe Dragomir. 


Dacă pe unii i-a luat prin surprindere informația, alții au rămas impasibili, de-oarece această strategie se pregătea de mult timp. 


Anul trecut, senatorul Gigi Chiru, de la PNL, dezvăluia, într-o conferință de presă, că este în discuții cu primarul de la Ovidiu pentru ca acesta să vină la PNL, însă George Scupra a negat atunci că ar face acest pas. De altfel, dacă și-ar fi dat demisia din PSD, el și-ar fi pierdut mandatul de primar, așa cum prevede legea. 


"Îmi voi duce mandatul la capăt pentru a fi alături în continuare de locuitorii din Ovidiu. La alegerile din vară, voi candida din partea PNL. Eu nu am făcut niciodată diferențe între oameni pe considerente politice, am fost primarul tuturor celor din Ovidiu. Am acceptat candidatura din partea PNL și vom face o echipă bună la Ovidiu, în Consiliul Local. Vom face astfel o majoritate încă de la început. Relația mea cu cei de la PSD este foarte bună, deoarece am făcut multe lucruri bune pentru comunitate împreună, care au dus la dezvoltarea orașului", a spus primarul George Scupra. 


Pe de altă parte, alături de Scupra ar urma să treacă la PNL și alți consilieri locali de la PSD. În aceste condiții, reacția celor de la PSD Constanța nu a întârziat să apară, iar vineri, au decis excluderea lui George Scupra din partid. 


"Biroul Permanent Ju-dețean a luat act de declarațiile domnului George Scupra, declarații făcute în data de 7 Ianuarie 2016 la sediul unui alt partid politic. Întrunit în ședință ordinară, Biroul Permanent Județean a hotărât în unanimitate excluderea sa din Partidul Social Democrat", se spune într-un comunicat de presă transmis redacției de reprezentanții PSD Constanța. 


La rândul său, primarul din Ovidiu spune că decizia conducerii PSD Constanța este una normală. 


"Nu comentez această decizie. Este una normală. A fost o decizie de normalitate, pentru a se pregăti ambele părți, pentru a avea timp și organizația PSD să-și pregătească un potențial contracandidat. Lucrul acesta se face în timp, nu în mijlocul campaniei. Nu ar fi fost fair play pentru niciuna dintre echipe. 


Motivele pentru care am decis să candidez din partea PNL sunt strict politice și nu aș vrea să comentez mai mult. Nu voi contesta decizia de excludere din PSD, pentru că este una normală", a declarat George Scupra. 


Comentează știrea

Pestele
9 ianuarie 2016
Preacurvie

Curvele politice nu se dezmint niciodata !

Constantean pagubit PSD
9 ianuarie 2016
ce naste din pisica tot PSD ramane

PROTEJATII LUI PASTAIE PREGATESC ODAILE DE LA BECI!!! TRIBUNALUL C-TA, in Dosarul VECTRA Nr. 15074/118/2012, Condamnă pe inculpatii ROȘU ADRIAN si MOISE GABRIEL la o pedeapsă de 10 (zece ) ani închisoare fiecare pentru săvârșirea infracțiunii de asocierea pentru săvârșirea de infracțiuni si inselaciune. Aplică inculpatilor pedeapsa cea mai grea respectiv 18 ( optsprezece) ani închisoare fiecare pe care o sporește către maximul ei special astfel că în final inculpatii ROȘU ADRIAN si MOISE GABRIEL execută pedeapsa de 20 ( douăzeci ) de ani închisoare fiecare. Condamnă pe inculpatul MOLDOVEANU COSMIN la o pedeapsăde 8 (opt) ani închisoare pentru săvârșirea infracțiunii de asocierea pentru săvârșirea de infracțiuni si inselaciune. Aplică inculpatului pedeapsa cea mai grea respectiv 16 ( șaiprezece) ani închisoare pe care o sporește către maximul ei special astfel că în final inculpatul MOLDOVEANU COSMIN execută pedeapsa de 18 (optsprezece) de ani închisoare. LA MAI MAREEEEEEEEE!!!

Vali
9 ianuarie 2016
Pedepse

Se impune urgent control Psihiatric acestui asa zis judecator dar si ca este agatat cu scandalagii din Kogalniceanu si acum joaca pe sarma ! astta Nu e justitie e orice altceva !

Răspuns la: ce naste din pisica tot PSD ramane
Adăugat de : Constantean pagubit PSD, 9 ianuarie 2016
PROTEJATII LUI PASTAIE PREGATESC ODAILE DE LA BECI!!! TRIBUNALUL C-TA, in Dosarul VECTRA Nr. 15074/118/2012, Condamnă pe inculpatii ROȘU ADRIAN...
io
9 ianuarie 2016
Asta da justiție

Păi să le putrezească oasele în pușcărie !

DEZAMAGIRE
10 ianuarie 2016
PENTRU PNL-ISTI

Fripturisti e prea putin spus pentru curvele politice. Scupra a lins din palma PSD-ului, si-a pus nevasta directoare la liceul din Ovidiu, s-au comportat ca pe mosia lui taica-su, iar acum, nici usturoi n-au mancat, nici gura nu le miroase. Pacat ca li se permite asa ceva din partea PNL. Cum se simt alegatorii PNL ? Sa credem ca asa ceva se mai poate intampla si in alte parti? Nu am suferit destul destui incompetenti in functii si posturi cheie? Ce sperante sa avem de la alegerile urmatoare? Credeam ca vom scapa de CIUMA ROSIE!!!! atat din Constanta cat si din tot judetul! Credeam ca jud. Constanta nu va mai fi colorat in rosu la viitoarele alegeri!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 22 Decembrie 2015
Stire din Politică-Administrație : Ce au contestat liberalii la CCR
Pagina a fost generata in 0.4913 secunde