Primarul Iulian Soceanu: "Voi continua atragerea investițiilor private la Techirghiol"

877

Articole de la același autor

Primarul orașului Techirghiol, Iulian Soceanu, a anunțat că unul dintre obiectivele sale, în caz că va fi ales să conducă localitatea pentru un nou mandat, vizează continuarea atragerii de investiții private.

"Un oraș se dezvoltă nu doar prin investiții publice, atragerea de fonduri europene, ci mai ales prin investiții private. În acest sens, o preocupare majoră a fost și va rămâne atragerea de investiții private în localitatea Techirghiol. Am semnat recent autorizația de construire a celei mai mari investiții cu capital privat din oraș, ce urmează a se realiza în următorii ani, respectiv construirea unui Centru de excelență și sănătate, cazare, tratament și SPA, investiție în valoare de 48.500.000 lei", a spus primarul Iulian Soceanu.

El a explicat că impactul unei astfel de investiții private îl constituie, în primul rând, crearea de aproximativ 400 noi locuri de muncă, de care vor beneficia în principal locuitorii din Techirghiol.

"Impozitul pe clădire care va contribui la bugetul local este de 500.000 de lei. Astfel de investiții vor duce la o creștere a atractivității stațiunii Techirghiol", a mai spus primarul din Techirghiol.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3132 secunde