Preferat de 51,3% din locuitorii orașului Medgidia

Primarul Marian Iordache se îndreaptă spre al doilea mandat

1528
19
Primarul Marian Iordache se îndreaptă spre al doilea mandat - intentievotprimar-1339013241.jpg
Cu un guvern ostil, care nu a fost prea apropiat de primarii liberali, edilul Medgidiei, Marian Iordache, a reușit să demonstreze, totuși, în primul mandat, că administrația orașului a fost dată pe mâini bune în urmă cu patru ani. 


În aceste condiții, nu este de mirare de ce locuitorii orașului Medgidia doresc continuitate la cârma orașului, mai ales acum, când primarul Marian Iordache are Guvernul USL alături. 
Cei mai mulți dintre cei intervievați spun că aceasta este cea mai bună soluție pentru ca toate proiectele începute să fie duse la bun sfârșit. 
Cel mai recent sondaj de opinie privind intenția de vot a cetățenilor municipiului Medgidia la alegerile din data de 10 iunie 2012, realizat de specialiștii de la Mitriks, a relevat că majoritatea locuitorilor din Medgidia îl vor vota pe Marian Iordache pentru funcția de primar. Operatorii care au realizat acest sondaj au chestionat cetățeni din toate zonele orașului și din toate categoriile de vârstă, atât persoane cu studii primare,  medii și superioare, bărbați și femei. 
În urma realizării sondajului, a reieșit că 51,3% din cetățenii care au răspuns la acest sondaj vor vota și de această dată cu actualul primar, Marian Iordache, reprezentantul USL la Medgidia, în timp ce 24% dintre intervievați au spus că vor vota cu Dumitru Moinescu. 
În urma acestui sondaj, a mai reieșit că 11,1% din cei intervievați sunt nehotărâți privind intenția de vot, iar restul voturilor se vor distribui către ceilalți șapte candidați. 
Referitor la intenția de vot pentru consilierii locali, 56,5% din cetățenii municipiului Medgidia vor vota USL pentru Consiliul Local și pentru Consiliul Județean, deoarece sunt convinși că această alianță politică va duce la realizarea tuturor proiectelor începute și nu numai. 
O altă proporție, respectiv 17,3% din cetățenii participanți la sondaj, sunt încă nehotărâți, în timp ce doar 10,5% vor vota cu PDL, 5,5% cu PP-DD, 2,5% cu PER și 1,6% cu UDTTMR. 
Ce-și doresc cel mai mult locuitorii orașului 
Pe de altă parte, mulți dintre cetățenii orașului Medgidia cunosc proiectele începute de actualul primar și spun că-și doresc ca el să rămână în fruntea administrației pentru a le duce la bun sfârșit, fiind convinși că dacă "se schimbă cârma, se va schimba și direcția vântului". 
În ceea ce privește ce-și doresc cel mai mult pentru orașul lor, oamenii spun că, întotdeauna, se gândesc în primul rând la sănătate și de aceea, una din marile lor dorințe este ca ambulatoriul și policlinica din oraș să fie reabilitate. 
De altfel, se pare că actualul edil cunoștea opinia cetățenilor, deoarece, recent, la inițiativa primarului Marian Iordache și a managerului Spitalului Municipal Medgidia, Stere Bușu, a demarat un astfel de proiect care se va desfășura pe o perioadă de doi ani. El va cuprinde lucrări de construcții și dotarea cu echipamente și aparatură medicală, valoarea totală fiind de cinci milioane de euro, din care 98% o reprezintă bani din finanțare europeană și 2% contribuția Consiliului Local Medgidia. Acest proiect are în vedere modernizarea întregii clădiri care este formată din parter și etaj, modernizarea labora-torului, a cabinetelor de fizioterapie, TBC, diabet, medicină de familie și planning familial. 
O altă dorință a cetățenilor din Medgidia și cunoscută de edilul Marian Iordache vizează siguranța cetățeanului și tocmai de aceea, în urmă cu câteva zile, la sediul Poliției Locale din Medgidia, s-au încheiat lucrările la prima parte a unui important plan. Mai exact, a fost amenajat un centru de monitorizare, unde s-au asigurat toate condițiile necesare astfel încât echipamentele ce se vor monta să poată prelua imagini de la toate cele 256 de camere ce se vor afla pe domeniul public. 
Valoarea totală a investiției pentru lucrările de construcție și amenajare a fost de 25.000 lei și a fost suportată de Poliția Locală. Odată cu acest proiect, s-au creat și 21 de noi locuri de muncă. De asemenea, se vor crea noi locuri de muncă și pentru cea de-a doua parte a acestui plan, și anume pentru montarea camerelor de luat vederi, stâlpilor, precum și la construirea de rețele electrice pentru alimentarea camerelor de luat vederi. Acest proiect are ca termen final de punere în funcțiune data de 1 decembrie 2012.


Comentează știrea

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 
Lute
7 iunie 2012
Iordache=Pinocchio

Da asa este administratia orasului a fost pe maini bune !!! Pe mainile lui Marian Butnaru si ale lui Titi Radu !!! Halal administratie au furat tot ce s-a putut fura din acest oras !!! Daca-i mai votam odata o sa ajungem in curu gol !!!

cetatean
7 iunie 2012
Unde sunt proiectele lui Iordache ????

Alo !? Ciordache I? Despre care proiecte vorbesti ba !!! Ca noi medgidienii nu cunoastem niciunul !!! Lasa-ne ma cu sanatatea !! Nu ne mai aburi !!! Ca atunci cand am dorit sa merg la un medic m-am dus la unul particular , ca la noi in spital spagile sunt cat o vacanta in Croatia !!!

cetatean
7 iunie 2012
intrebare

Cine a facut sondajul asta ??? Butnaru ???

prim secretar
7 iunie 2012
rasu plansu

faceti o sfestanie si dati afara spiritul comunist din redactie. auzi cine face sondajul agentia mitriks. de unde este mitriks ? terminati cu manipularile.spiritul comunistei lapusanu bantuie redactia.tamaiati-va.

Daniela
7 iunie 2012
sondaj Medgidia

Inseamna ca este adevarat, daca Cuget Liber comunica asa ceva! Deci viata publica a lui Moinescu mai dureaza trei zile!

titel
7 iunie 2012
corect

Mai bine un pinochio,cum zic faimosii pd-listi,decat un bandit,un interlop,un condamnat care ne-a indatorat pe viata,care a scos bani din bugetul primariei prin firmele fiicei si a acolitilor pd-listi.Medgidia este condusa de un primar serios,nu mai avem nevoie de unul care sa-si etaleze curvele.

ana
7 iunie 2012
barbatul viril

Medgidia este pe un drum bun.Am fost sufocati in 2004-2008 ne infometatii lui moinescu care au furat tot,pana si pietrisul de la DGC.Au primit terenuri(Ana Panturu-1.3 HA pamant),si-au deschis cofetarii in spatiul primit de la DOMNITA PLESCA,si-au renovat casele cu oamenii si materiale de la DGC(d-na ROSCA IRINA) etc etc.etc.Lista e fff lunga...Medgidia si-a regasit linistea,nu mai vrem interlopi.

crina
7 iunie 2012
orasul si-a scimbat fata in bine

orice s-ar zice orasul s-a schimbat in bine cu toate ca CJ nu a ajutat primaria cu nimic.Acum vine CJ si se lauda cu primari gospodari,dar daca le mai scapa si lor ceva printre degete situatia era cu siguranta alta,dar la Medgidia a este PNL nu PSD.

titi
7 iunie 2012
unul singur

Mai,barbate viril,vezi ca vei fi pus la zid.Unul singur e barbat viril in Medgidia si acela e cel ce intra cu bocancii in medgidia.Cred ca a fost premiat pr primarul cu cele mai multe amante.In 2005-2008 moinescu tinea audiente pe strada Monumentului,la casa de visavi de centrala termica ,adica la ROSCA IRINA,a carei casa i-a renovat-o,i-a tras si gaze ca dee...d-na facea parte din consiliul de administratie al congazului.Daca mai vreti sa fiti condusi de toate fufele ,votati-l.Vai de pielea noastra apoi....

Titi
7 iunie 2012
sondaj Medgidia

Moinescu, nu uita ca in 2004 ai ajuns primar, si in 2008 tot datorita lui Titi Radu ai pierdut. Acum va fi 2-1!

19 comentarii. Pagina 1 din 2. Click pe pagina dorită : 1 2 

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3614 secunde