Primarul Marian Iordache va candida din partea USL

381
3

Articole de la același autor

Reprezentanții USL au bătut, în cele din urmă, palma prieteniei și au stabilit ca la alegerile din 10 iunie să meargă cu o candidatură comună pentru câștigarea Primăriei Medgidia. Așa cum era și normal, USL va merge pe mâna actualului edil, liberalul Marian Iordache.
Inițial, se vehicula că PSD va avea propriul candidat pentru fotoliul de edil al Medgidiei, printre preferați fiind actualul președinte al PSD Medgidia, Luminița Vlădescu, dar și fostul primar Mircea Pintilie.
De partea cealaltă, membrii Biroului Permanent Județean (BPJ) al PDL Constanța au stabilit că partidul va merge la alegeri cu fostul primar Dumitru Moinescu.

Comentează știrea

toni
25 aprilie 2012
!

ORICIT S-AR STRADUI IORDACHE SI CU ORICINE S-AR ALIA,NU VA MAI CASTIGA ALEGERILE! MEDGIDIA NU IL MAI VREA! MOINESCU VA CANDIDA CA SI INEPENDENT PT SI VA SI CASTIGA.IN 2004,MEDGIDIENII AU VOTAT OMUL MOINESCU CI NU PARTIDUL.LA FEL SI ACUM,TOT PE MOINESCU IL VOR VOTA.NU PDL-UL SI NICI BASESCU AU ADUS APA SI CALDURA IN ORAS,NU BASESCU VA ADUCE PARCU INDUSTRIAL LA MEDGIDIA CI MOINESCU! IORDACHE A DISTRUS MEDGIDIA ,A INCERCAT SA DISTRUGA SI PARCUL INDUSTRIAL,NOROC CU MOINESCU CA NU L-A LASAT.TOT LA FEL NU IL VA LASA SA MAI DISTRUGA CE A MAI RAMAS DIN MEDGIDIA.SUCCES MOINESCU,DUTE IN USL-U TAU IORDACHE SI LASA-NEEEE..LOCUL TAU ESTE LINGA NICUSOR CONSTANTINESCU PT CA ESTI SCLAVUL LUI SI AL CJC,NU LA MEDGIDIA

Jeny
25 aprilie 2012
Votam Moinescu !!!!!!!!!!!!!!!!

Moinescu le-a aplicat lovitura sub centura USL-istilor !!! Va candida independent !!! Asta este dorinta medgidienilor iar Moinescu s-a conformat !!! Bravo lui !!!

IRINA
25 aprilie 2012
MOINESCU

UN OM CU DEMNITATE! NU A ALES SA SCHIMBE TRASEUL CA IORDACHE CARE A FACUT DIN MEMORIA LUI BRATIANU UN GHIVECI DE PNL,VA CANDIDA INDEPENDENT SI VA CASTIGA PT CA MEDGIDIA IL DORESTE. VOTAM MOINESCU!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.521 secunde