Ion Mincă atacă din nou:

Concurs Primarul Mihai Claudiu Tusac este "principalul profitor al banului public"

481

Articole de la același autor

Seria schimbului epistolar dintre primarul și viceprimarul municipiului Mangalia continuă cu un episod ce scoate la iveală obsesia edilului Mihai Claudiu Tusac pentru Fundația "Callatis".
Într-o altă adresă de săptămâna trecută, primarul Mihai Claudiu Tusac i-a solicitat viceprimarului Ion Mincă un raport privind situația contractelor de închiriere încheiate de către Consiliul Local Mangalia cu Asociația Patronilor din Mangalia și Fundația "Callatis" pentru spațiul situat în apropierea Portului Turistic Mangalia (fosta clădire TBC), precum și situația dosarelor aflate pe rolul instanțelor judecătorești.
În răspunsul său, conservatorul Ion Mincă precizează că înaintează un raport întocmit de Laurențiu Dumitrașcu, șeful Serviciului Juridic, la care se adaugă unele mențiuni personale.
Referindu-se la prețul chiriei pe care îl plătesc cele două organizații, Ion Mincă recunoaște că "prețul este mic", însă, ține să îi reamintească lui Tusac că și el este beneficiarul unei astfel de facilități. El aduce în atenție terenul de 7.350 de metri pătrați pe care Claudiu Tusac l-ar fi "câștigat" în 2004 la un preț subevaluat în raport cu suprafața și amplasamentul terenului.
La același capitol, Ion Mincă adaugă că, din cauza "bunei administrări" aplicate de primar, "cetățenii și orașul se află în pericolul real de a fi sufocați de gunoaie și bălării, în condițiile în care ați reușit performanța să cheltuiți în prima jumătate a anului 2010 întregul buget alocat pentru salubrizare și spații verzi".

Pagube de miliarde de lei
Viceprimarul subliniază și "grija" pe care o manifestă Tusac pentru pagubele care sunt aduse bugetului local, reamintindu-i de contractele privind programul de asfaltare din 2009. "Dumneavoastră sunteți principalul profitor al banului public, amintindu-vă doar de asfaltarea de 47 miliarde lei vechi din 2009 sau de faptul că prima inițiativă pe care ați avut-o după ce ați fost ales primar a fost să dispuneți plata tuturor datoriilor pe care le avea primăria față de societățile dumneavoastră, în condițiile în care sunt agenți economici care au de încasat de la primărie sume încă din 2003", mai susține el.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9624 secunde