"Misiune diplomatică" pentru noul consul rus la Constanța:

Concurs Primarul Radu Mazăre vrea cluburi ca la Moscova

525

Articole de la același autor

După ce joi a avut loc o primă întâlnire cu prefectul Claudiu Palaz, consulul general al Rusiei la Constanța, Reva Mikhail Mikhailovici, a fost vineri oaspetele primarului Radu Mazăre. În timp ce noul oficial rus i-a solicitat edilului Constanței sprijin pentru eliminarea vizelor pentru cetățenii ruși, edilul tomitan, în nota-i caracteristică, pus numai pe distracții, i-a solicitat consulului sprijin să aducă ceva cluburi rusești pe litoralul românesc al Mării Negre.
Mazăre i-a spus consulului rus că are nevoie de sprijin să contacteze trei cluburi mari din Moscova, Sankt Petersburg și alte orașe rusești cu renume în domeniu pentru a pune bazele unor colaborări pentru sezonul estival. Cât privește facilitățile pentru derularea unor acțiuni similare și stațiunea Mamaia, edilul constănțean l-a asigurat pe oficialul rus de tot sprijinul. Așadar, potrivit interpretării primarului, ar fi vorba de o dezvoltare a relațiilor dintre cele două state pe zona turistică, domeniu care acum ar cam avea de suferit.
În replică, oficialul rus a venit și el cu o solicitare la primarul Radu Mazăre. Noul consul a pus accent pe o parte mai puțin… "distractivă" a relațiilor dintre cele două state și care ține mult mai mult de sfera diplomatică: eliminarea vizelor pentru cetățenii ruși care vin în România. Primarul Constanței a promis că se va implica și el aici în acest sens, dar nu a uitat însă să se vaiete că de șase ani este în opoziție, ceea ce îl cam lasă fără pârghii.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 06 Noiembrie 2010
Stire din Politică-Administrație : Președinți pentru o zi
Pagina a fost generata in 1.5538 secunde