Principele Radu nu mai candidează la președinția României

553
Principele Radu nu mai dorește să candideze la funcția de președinte al României, potrivit declarațiilor făcute vineri, la Deva, cu prilejul lansării volumului său "Provizoratul istoric".
"Încercarea mea (din anul 2009, n.red.) a fost una de a salva instituția președintelui României de această confuzie extraordinară pe care o adâncește în fiecare zi, prin politizarea excesivă a funcției. A fost un semnal de alarmă dat societății românești, că nu poate merge mai departe dacă nu are în funcția supremă în stat un om care să prezinte, cu adevărat, echilibrul și armonia țării. Se pare, însă, că românii gândesc altfel și mă bucur pentru fiecare izbândă a lor și a noastră, în fiecare zi", a spus Principele Radu.
Principele Radu și-a lansat, vineri, la Deva, volumul "Provizoratul istoric", cartea fiind apărută la Editura Polirom, în urmă cu două luni. Cartea s-a bucurat de succes în rândul celor prezenți, volumele pregătite pentru manifestarea culturală fiind insuficiente față de numărul solicitărilor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 22 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : I-a lovit criza în… vacanțe
Pagina a fost generata in 2.1 secunde