Principesa Margareta a decorat mai multe personalități din România, Franța, SUA

109
2
Principesa Margareta a decorat mai multe personalități din România, Franța, SUA - decorareprincipesa-1421583165.jpg

Articole de la același autor

Personalități din România, SUA, Marea Britanie, Franța și Elveția au fost decorate, astăzi, de principesa Margareta cu ocazia evenimentelor prilejuite de împlinirea a 25 de ani de la întoarcerea sa în țară, printre acestea numărându-se și Frederic Mitterand, nepotul fostului președinte al Franței. 


Casa Regală organizează astăzi o serie de evenimente dedicate împlinirii a 25 de ani de la întoarcerea în țară a principesei Margareta. 


Astăzi, principesa Margareta va vizita alături de personalități din străinătate studioul 4 al Televiziunii Române, locul de unde au fost transmise evenimentele din decembrie 1989. 


Tot astăzi, principesa Margareta și principele Radu vor lua parte în cursul serii, la ora 18,00, la un concert de gală la Ateneul Român iar seara se va încheia cu un dineu oficial găzduit de Palatul CEC, la ora 20,00, în prezența principesei moștenitoare și a principelui Radu, la care vor lua parte 200 de invitați, personalități din străinătate, dar și reprezentanți ai tuturor domeniilor societății românești care au susținut Familia Regală în ultimii 25 de ani. 



Comentează știrea

corina
2 aprilie 2015
oferte

Dacă îți dorești sincer să câștigi bani mai mulți decât la ora actuală, primul lucru pe care trebuie să-l faci este să înveți să acorzi mult mai puțină atenție lucrurilor pe care le spun sau le fac cei din jurul tău și mult mai multă atenție "micuței voci" care îți vorbește în sinea ta. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Andra Micu
5 septembrie 2015
Monarhia

Monarhia e de ev mediu. Oamenii se nasc egali...nu prinți și prințese. Rușine Carmen Mocanu pt ca susții ca exista prinți și prințese în lumea moderna.Regele Cioabla. .regele Mihai..ne ajunge...sa meargă la munca toți! !

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 17 Ianuarie 2015
Stire din Social : Trei cutremure, în România
Pagina a fost generata in 2.1794 secunde