PRM are candidat la Primăria Mangalia. Ion Mincă întră în cursa electorală

297
1
PRM are candidat la Primăria Mangalia. Ion Mincă întră în cursa electorală - prmarecandidatlamangaliaionminca-1455123662.jpg

Articole de la același autor

Consilierul local Ion Mincă, de la Mangalia, a anunțat, ieri, că, în urma dezbaterilor avute cu mai multe persoane a decis să candideze pentru fotoliul de primar al municipiului Mangalia.

"După lungi dezbateri avute cu foarte multe persoane de mai toate vârstele, am decis că este momentul să-mi exercit datoria morală față de orașul care îmi este casă și pe care-l iubesc de când mă știu. Cu un gust amar față de oamenii care și-au bătut joc de mangalioți, dar și cu un sentiment de admirație față de oamenii de calitate care au văzut dincolo de interesul propriu, voi candida în iunie anul acesta, pentru postul de primar al orașului Mangalia", a spus Ion Mincă.

În plus, el a precizat că a acceptat provocarea de a reprezenta un "partid politic aparte", respectiv, PRM.

Comentează știrea

Uivaru
11 februarie 2016
Vai de lume

Da,bravo ! Minculetele iubeste Mangalia ca vanatorul ratele si iepurii. Cum se face ca tot aceleasi nume de insi cu suflete scofalcite de lacomie candideaza pentru functii la care caracterul si formarea lor umana nu se potrivesc absolut deloc? Minca nu a fost bun nici ca sef de carciuma,ce sa ceri la el ca primar?

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4097 secunde