PRM Constanța și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare

573
PRM Constanța și-a stabilit candidații pentru alegerile parlamentare - img69721336565998-1350938775.jpg
Potrivit conducerii Organizației Municipale a Partidului România Mare din Constanța, lista candidaților pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie a fost definitivată și va fi dată publicității în maxim două zile.


Președintele de la municipiu, Cristina Dincu, a confirmat faptul că va candida, precizând că este interesată de un post de deputat în municipiu, mai precis pe Colegiul 10. Reamintim că Dincu a candidat la alegerile din 10 iunie pentru funcția de primar al Municipiului Constanța, în urma cărora a scos un procent de 1.43%, obținând votul a peste 2.000 de persoane. Pentru candidatura pe Colegiul 10, Cristina Dincu va trebui să se "lupte" cu pedelistul Florin Gheorghe, dar și cu reprezentantul Uniunii Social Liberale în acest scrutin electoral, Mădălin Voicu. 
În ceea ce-l privește pe liderul formațiunii de la Constanța, Radu Comănici, surse din cadrul partidului spun că acesta va candida, cel mai probabil, pentru un scaun în Senatul României. 
Precizăm faptul că liderul organizației municipale a reiterat ideea potrivit căreia PRM Constanța va avea candidați pe toate cele 10 colegii pentru Camera Deputaților și cele patru pentru Senat.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6398 secunde