Concurs PRM poate să-și ia adio de la Comănici

714

Articole de la același autor

Liderul PRM Constanța, Radu Comănici, a anunțat ieri, în cadrul unei conferințe de presă, că nu vrea să candideze la Primăria Constanța. Comănici susține că a și dat de înțeles șefilor de la centru că el nu este dispus să intre în cursa electorală de la malul mării. Singurul lucru care l-ar face pe Comănici să se răzgândească ar fi desemnarea lui drept candidat unic al tuturor partidelor pentru primăria tomitană. Și cum aceasta nu este decât o altă utopie a liderului peremist de la malul mării, Comănici se folosește de acest pretext să se cam dea deoparte din vâltoarea electorală care a început deja. Mai mult decât atât, Comănici nu se sfiește ca, ori de câte ori are ocazia, să își manifeste încrederea în actualul edil constănțean, susținând că, în opinia lui, tot Mazăre va câștiga și următorul mandat.
Indiferent de ce vrea Comănici, însă, tot Biroul Permanent al partidului va decide pe cine va sacrifica la Constanța pentru a-i înfrunta, chiar și simbolic, pe ceilalți candidați la primăria de la malul mării. Așadar, nu este exclus ca, împotriva voinței sale, Comănici să joace din nou rolul calului orb, surd și șchiop adus de stăpân la târg numai ca să-l facă de râs.
Pe de altă parte, PRM nici nu prea ar dispune de altă "figură" la Constanța, Comănici monopolizând, de ani buni, imaginea partidului la malul mării, de teama de a nu-și pierde scaunul.
Supărat pe toți și toate, Comănici le-a atras totuși atenția actualilor slujitori din administrația locală și județeană că în campania electorală ar face bine "să stea cuminți și să fie atenți la vorbă". Ca de obicei, Comănici și-a "etalat" iar scăpătarea, amintind tuturor că nu deține "nici un metru pătrat de pământ pe litoral" și înfierându-i pe toți cei care au, pe motiv că au dobândit respectivele proprietăți prin metode nu tocmai ortodoxe. În acest sens, liderul PRM a solicitat presei să analizeze cu mai multă atenție declarațiile de avere ale aleșilor și să nu se mai mulțumească doar cu mențiunile "asociat la nu știu care firmă". "Adevărul stă în spatele declarațiilor de avere. Au societăți și în spatele acestora stau averile", s-a arătat Comănici indignat de "potența" financiară a colegilor săi politicieni.
Potrivit liderului peremist, până la începutul lunii martie, partidul își va desemna candidații pentru primăriile comunelor și orașelor constănțene, centrul urmând să desemneze, în urma analizării propunerilor trimise de peremiștii constănțeni, candidații pentru Constanța și celelalte municipii, în jurul datei de 15 martie.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.934 secunde