Proiect de lege împotriva ridicării abuzive a mașinilor

534
1
Proiect de lege împotriva ridicării abuzive a mașinilor - images-1316000519.jpg

Vicepreședintele PC și candidatul la Primăria Sectorului 2 București, Bogdan Diaconu, împreună cu deputatul PC Florentin Gust inițiază un proiect de lege care să interzică ridicarea abuzivă a mașinilor parcate neregulamentar.
Potrivit proiectului de lege care va fi depus la Parlament, solicitarea de sume de bani de către firmele private pentru ridicarea, transportul și depozitarea mașinilor va fi interzisă. Legea restricționează drastic ridicarea mașinilor, prevăzând această măsură doar în cazurile extreme în care autovehiculele blochează circulația, traficul rutier sau accesul la instituțiile publice. În plus, ridicarea unei mașini se face doar cu întocmirea unui act juridic care să includă măsurătorile doveditoare ale faptului că mașina ridicată era parcată de manieră să încurce grav circulația. În celelalte cazuri, parcarea neregulamentară se sancționează doar cu o amendă în funcție de mărimea vehiculului.



Comentează știrea

Dan
15 septembrie 2011
O prostie

Peste tot in lume se ridica si se blocheaza rotile la masinile parcate neregulamentar. Ganditi-va ca o masina parcata neregulamentar ingreuneaza circulatia altor sute de masini care circula regulamentar. Adevarul este ca nici-unuia dintre noi nu ne convine sa ne fie ridicata masina dar injuram napraznic atunci cand nu ne putem continua drumul datorita unei masini parcate neregulamentar.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0526 secunde