Proiectul legii taximetriei, dezbătut joi la Comisia pentru industrii

150
1
Proiectul legii taximetriei, dezbătut joi la Comisia pentru industrii - taxilogo14238600-1381320051.jpg

Articole de la același autor

Comisia pentru industrii de la Camera Deputaților organizează joi, de la ora 10,00, o dezbatere asupra proiectului legii taximetriei, la care vor fi invitați reprezentanții asociațiilor de taximetriști.




"Am mai avut două întâlniri cu aceste asociații, am parcurs o parte din proiectul de lege pe care noi l-am propus și l-am elaborat și așteptăm în continuare ca din discuțiile pe care le vom avea joi să vedem cam care mai sunt problemele pe care ei le ridică față de proiectul de lege. Părerile sunt de multe ori contrare, există asociații care sunt de acord cu un punct de vedere, altele nu sunt de acord cu punctul de vedere respectiv. Dorim, într-un timp relativ scurt, să intrăm deja cu această lege în plen. Ea stă de foarte mult timp la comisie, s-a lucrat și în legislatura trecută, noi am preluat o mare parte din ceea ce s-a aprobat atunci, încercăm acum să o finalizăm", a declarat deputatul PSD Marin Gheorghe, membru al comisiei, citat de Agerpres. 


El a adăugat că în momentul în care proiectul va avea o formă finală, vor fi chemați și reprezentanții Guvernului.




Comentează știrea

TITI
24 octombrie 2013
????????

SCOATE-TI DOMNILOR ABERATIA CU VECHIMEA MASINII (MAX 5 ANI) DIN LEGE E O TAMPENIE............NU MAI PROTEJATI ATAT DACIA,SUNT SI ALTE MARCI CARE CORESPUND D.P.D.V.TEHNIC SI MAI VECHI DE 5 ANI..........

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.591 secunde