"Promit că vom proteja integritatea teritorială a Republicii Moldova"

63
1

Articole de la același autor

Președintele ales al României, Klaus Iohannis, a declarat, astăzi, la Chișinău că România va proteja "fără doar și poate" integritatea teritorială a Republicii Moldova și interesele sale economice, exprimându-și speranța că moldovenii vor alege duminică, la alegerile parlamentare, parcursul european.


Klaus Iohannis a susținut o conferință de presă comună cu președintele PLDM, fostul premier Vlad Filat, în cadrul vizitei pe care o are la Chișinău, împreună cu Mihai Răzvan Ungureanu și Vasile Blaga.


"Pe 30 noiembrie, cetățenii Republicii Moldova au șansa să aleagă un viitor european pentru țara lor, o schimbare în bine care se va resimți în viața de zi cu zi a fiecăruia. Orice soluție aleasă pe 30 noiembrie trebuie să fie agreată de o majoritate a cetățenilor Republicii Moldova. Este de datoria tuturor liderilor politici angrenați în această campanie electorală să nu creeze ciocniri de interese între diferitele comunități din interiorul statului și să se concentreze pe prezentarea unor proiecte care să răspundă nevoilor cetățenilor Republicii Moldova. Am speranța că cei cu drept de vot vor opta pentru un viitor pro-european, fac apel cu precădere și la cei cu cetățenie română", a declarat Iohannis, citat de Mediafax.


El a menționat că "România a avut șansa istorică de a deveni parte a comunității europene". "Pe 30 noiembrie putem acorda o șansă europeană și un viitor mai bun Republicii Moldova în același fel în care României i s-a garantat viitorul spre vest, pe 16 noiembrie", a spus președintele ales, exprimându-și "certitudinea că România și Republica Moldova vor împărtăși același spațiu comun de prosperitate și democrație în interiorul Uniunii Europene".



Comentează știrea

Castiga bani lucrand de acasa
28 noiembrie 2014
Castiga bani lucrand de acasa

Nu-ti ajunge salariul? Nu ai bani suficientii? Vrei sa mai castigi bani suplimentari lucrand cateva ore acasa in fata calculatorului? Daca esti o persoana serioasa, hotarata si perseverenta trimite textul: "mai mult" pe adresa de mail: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 4.463 secunde