Protestatari constănțeni, goniți din Piața Universității

367
2
Protestatari constănțeni, goniți din Piața Universității - protestatari25502700-1326975447.jpg
Protestatarii din Constanța veniți pentru mitingul Uniunii Social Liberale au fost alungați de jandarmi din Piața Universității din Capitală. Până la momentul actual, motivul izgonirii nu a fost dezvăluit.

Reamintim că planul a fost acela ca peste 10.000 persoane din țară să se deplaseze în Capitală, la mitingul organizat de USL în Piața Victoriei. Acțiunea de protest trebuia să înceapă la ora 15.30 la Arcul de Triumf și se încheie la ora 18.00. Manifestanții aveau de gând să se adune la Arcul de Triumf, de unde urmau să plece în marș pe Șoseaua Kiseleff, până la strada Monetăriei, din apropierea Muzeului Țăranului Român. Potrivit informațiilor inițiale, traficul rutier trebuia restricționat între orele 14.00 și 19.00 pe Șoseaua Kiseleff, între Piața Arcului de Triumf și Piața Victoriei, precum și pe străzile care intersectează artera respectivă, excepție făcând Bulevardul Ion Mincu, care va fi închis gradual, în funcție de numărul de participanți. Menționăm că solicitarea USL a fost aprobată de toți membrii comisiei de specialitate din Primăria Capitalei.

Comentează știrea

rex
19 ianuarie 2012
CINSTE LOR- CINSTE CELOR DIN STRADA

CINSTE LOR,CINSTE celor ce tremura in strada pentru o cauza comuna a majoritatii covarsitoare a romanilor, acea de a lua tara inapoi, confiscata de basescu si clica lui de hoti, mafioti, securisti si santajisti de cea mai joasa speta. Acesti EROI ai romanilor, ce nu au mai suportat umilinta si batjocorirea si au iesit in strada cu riscul imbolnavirii lor merita o plecaciune din partea noastra.

4D
19 ianuarie 2012
De ce la timpul trecut?!

Ora la care a fost postat articolul este 14:07. De ce se vorbeste la timpul trecut despre fapte care trebuie sa se intample incepand cu ora 15:30?! Exemplu: "Manifestantii aveau de gand sa se adune..."

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Ianuarie 2012
Stire din Politică-Administrație : PSD va participa la mitingul USL
Pagina a fost generata in 0.4463 secunde