PSD a marcat patru ani de când Ponta a preluat șefia partidului

114
2
PSD a marcat patru ani de când Ponta a preluat șefia partidului - psdamarcat-1392924976.jpg

Articole de la același autor

Liderii social-democrați s-au reunit, ieri, într-o întâlnire informală pentru a celebra împlinirea a patru ani de la momentul în care Victor Ponta a preluat șefia partidului. Întâlnirea a avut loc la restaurantul unui hotel din Capitală și nu a vizat discuții cu privire la situația din USL, ci mai degrabă probleme cu care liderii social-democrați se confruntă în teritoriu. 
Prezent la întâlnire, președintele PSD, premierul Victor Ponta, le-a mulțumit colegilor săi de partid care i-au acordat încredere votându-l președinte al partidului. 
Victor Ponta a fost ales președinte al Partidului Social Democrat (PSD) în urma Congresului din 20-21 februarie 2010, cu 856 de voturi, în timp ce contracandidatul său, Mircea Geoană, a obținut 781 de voturi. Pe atunci, Victor Ponta avea doar 37 de ani. 


Comentează știrea

Hanibal
21 februarie 2014
liderii politicisniti

Luptele crancene de partid si intre pratide au scopul de-a alege la conducerea lor (si a statului) pe cei mai prosti din sanul lor . Cand se gaseste prostul visat , prostul ideal , este apalaudat si dus pe umeri in locurile cele mai inalte . In limbaj popular , ei se numesc oamsni de paie .

Bașpunar
21 februarie 2014
Ipocrizie si minciuna baronilor PSD ...

Să nu fim ipocriți, gata cu minciuna! Descinși la București din feudele lor, baronii PSD au încuviințat ruperea USL pe 20 februarie 2014, când au sărbătorit cei patru ani de șefie a lui Victor Ponta. Victor-Viorel Ponta - "dottore" PSD a încălcat și încalcă sistematic toate acordurile și uneltește în modul cel mai mârșav și mincinos pentru marginalizarea PNL. Tactică elaborată și țîfne personale cu unicul scop de scoaterea PNL de la guvernare. Victor-Viorel Ponta - "dottore" și Daniel Constantin, pârâciosul zootehnist care vrea să fie vicepremier, să citească și să înțeleagă, in spiritul și litera lor, Constituția României și Legea nr. 90/2001 privind organizarea si funcționarea Guvernului Romaniei si a ministerelor. Cate puncte cardinale tot atația vice-premieri? Dacă o să vrea PSD și Victor-Viorel Ponta - "dottore" să facă un guvern format numai din vice-premieri? PSD și Victor-Viorel Ponta să nu uite niciodată ca au mai avut un Vodă, chiar mentorul lui, care a sfârșit prost ... USL a fost fondată de către liderii Crin Antonescu (PNL) și Victor Ponta (PSD) în februarie 2011. Partidul Conservator (PC) s-au alăturat ulterior noii alianțe. În 2012, Uniunea Națională pentru Progresul României (UNPR) a format cu PSD Alianța de Centru-Stânga (ACS) și s-a alăturat USL. Art. 16 alin. (2) din Constituția României prevede: "Nimeni nu este mai presus de lege". Mircea Geoană a devenit eternul chiriaș la stat. Premierul Victor-Viorel Ponta - "dottore" PSD i-a întins o mână de ajutor, ridicându-l la rang de "înalt reprezentant" al prim-ministrului. Chiar dacă Victor-Viorel Ponta - "dottore" PSD- se laudă că funcția e doar onorifică și nici măcar nu este remunerată, noul post îi permite lui Geoană să rămână liniștit, cu familia, în vila de 246 metri pătrați din centrul Capitalei. Mai mult, chiria, de peste 3.000 de euro, va fi decontată de stat (din banii contribuabililor). P.S.D. lui Victor-Viorel Ponta e tot mai intrigant direct sau indirect prin marioneta P.C. (prostituații perpetui) și tot bagă bățul prin gardul P.N.L.! Cât ne mai prostiți, domnilor de la P.S.D. și P.C.? Of, eu cred că miza reală, pentru inginerul zootehnist Daniel Constantin, este să-i servească umil și obedient pe Dan Voiculescu și Victor-Viorel Ponta, pe bune! Traseiștii politici = prostituații politici. Să vă fie rușine!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 3.4417 secunde