PSD acuză Guvernul Cîţu că „fură din buzunarele copiilor”

161
Partidul Social Democrat condamnă ferm decizia premierului Florin Cîţu de a nu acorda cea de a doua tranşă de majorare a alocaţiilor copiilor, prevăzută pentru 1 iulie, şi anunţă că săptămâna viitoare va depune în Parlament un proiect de lege pentru creşterea imediată a alocaţiilor la nivelul stabilit prin lege încă din ianuarie 2020.

„PSD condamnă ferm decizia premierului Cîţu care a anunţat că Guvernul nu va acorda cea de a doua tranşă de majorare a alocaţiilor copiilor, prevăzută pentru 1 iulie. Înainte de alegerile din 2020, Cîţu şi Orban i-au minţit în faţă pe părinţi şi pe copii, cărora le promiteau că vor eşalona dublarea alocaţiilor adoptată de PSD în cinci tranşe semestriale egale. După ce au primit votul multor cetăţeni care au crezut în această promisiune, Guvernul Cîţu şi majoritatea PNL-USR-UDMR au anulat tranşele cuvenite copiilor. Este practic un furt din buzunarele copiilor”, se arată într-un comunicat de presă remis redacţiei de PSD.

Potrivit sursei citate, conform proiectului de lege adoptat deja de majoritatea din Senat a PNL-USR-UDMR, vor fi anulate două din cele cinci tranşe promise de PNL înainte de campania electorală.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.6716 secunde