PSD cere excluderea Monicăi Macovei din Parlamentul European

362
1
PSD cere excluderea Monicăi Macovei din Parlamentul European - macovei211417700-1341828201.jpg
Deputații europeni PSD au anunțat că vor trimite astăzi o scrisoare președintelui Parlamentului European, în care cere ca Monica Macovei să își piardă mandatul de europarlamentar.


Liderul delegației PSD din Parlamentul European, Cătălin Ivan, a cerut, miercuri, demisia din Parlamentul European a Monicăi Macovei pentru "gravele prejudicii aduse interesului național, prin cererea de sancționare a României în baza prevederilor articolului 7 din Tratatul Uniunii Europene".

"Disperată și orbită de ură pentru că USL a început să facă dreptate, Monica Macovei vrea, nici mai mult, nici mai puțin decât sacrificarea României la Bruxelles, exclusiv de dragul Robertei Anastase și a lui Traian Băsescu. Pusă în fața pierderii puterii și a pedepsirii hoțiilor pe care le-au comis în acești ultimi ani, clica pedelistă, în frunte cu Monica Macovei, lansează un atac fără precedent la adresa interesului național al României, ce riscă să arunce țara noastră la periferia Europei. Deviza doamnei Macovei în acest moment este "după noi, potopul! Daca nu mai putem fi noi la butoane, măcar să distrugem tot!". Doar cei din PDL sunt în stare să calce în picioare interesele tuturor cetățenilor români numai pentru a-și apăra propriile lor interese, privilegii, hoții și ilegalități. Singurul gest acceptabil pe care îl mai poate face acum Monica Macovei este să-și dea demisia din Parlamentul European!", susține Ivan, conform Realitatea.net.



Comentează știrea

Apatrid nr.000.000.02
9 iulie 2012
Euroderbedeii din PSD

Stimata doamna Monica Macovei,sunt alaturi de dumneavoastra.Si daca asta este vointa unui grup de euroderbedei,am hotarat sa-mi dau "demisia" din calitatea de cetatean al tarii in care m-am nascut. Va sugerez sa infiintati un guvern al Romaniei aflat in exil. Semnez: Apatrid nr. 000.000.02

Pagina a fost generata in 1.2438 secunde