PSD cheltuiește 200.000 de euro pentru cardurile membrilor de partid

372
PSD va cheltui aproape 200.000 de euro pentru imprimarea a 200.000 de carduri de membru de partid. Numărul estimat al membrilor de partid este în jur de 200.000, secretariatul general al PSD nefinalizând încă evidența centralizată a activului.
Surse din partid susțin că imprimarea unui card de membru de partid are un cost de aproximativ patru lei, întrucât cardurile sunt tipărite pe un plastic special și imprimate și cu un cod de bare.
În aceste condiții, pentru cele aproximativ 200.000 de carduri care ar urma să fie imprimate se preconizează cheltuieli în jur de 200.000 de euro, care însă vor fi eșalonate în etape până la sfârșitul anului.
Într-o primă fază, urmează ca în câteva săptămâni să fie imprimate aproximativ 40.000 de carduri de membru de partid, marea parte a organizațiilor județene ale PSD solicitând, în medie, câte 1.000 de astfel de carduri.
Cu aceste carduri, membrii PSD vor putea be-neficia de anumite reduceri la companii unde conducerea partidului se află în negocieri.
Potrivit lui Liviu Dragnea, acestea vor fi din domeniul retailerilor, cât și al agențiilor de turism și locurilor de agrement.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5253 secunde