PSD: Coaliția de guvernare să demisioneze în septembrie dacă nu sunt vaccinați 10 milioane de români

166
PSD: Coaliția de guvernare să demisioneze în septembrie dacă nu sunt vaccinați 10 milioane de români - psd1scaled-1611065981.jpg
Partidul Social Democrat susține, într-un comunicat de presă, că Guvernul Cîțu trebuie să demisioneze dacă până la sfârșitul lunii septembrie 2021 nu sunt imunizați 10,4 milioane de români.


Social democrații le cer partidelor din coaliție să își asume politic obiectivul anunțat de premierul Florin Cîțu.


„Partidul Social Democrat solicită partidelor din coaliția de guvernare să își asume politic obiectivul enunțat de premierul Cîțu, de a imuniza 10,4 milioane de persoane până cel târziu la finalul lunii septembrie 2021. Eșecul în atingerea acestui obiectiv trebuie să conducă în mod automat la demisia guvernului și la formarea unei noi majorități parlamentare, capabilă să gestioneze pandemia și să relanseze economia”, se arată în comunicatul PSD.


De asemenea, PSD cere guvernului să prezinte un calendar clar pentru ridicarea restricțiilor.


„Totodată, având în vedere caracterul temporar al îngrădirii unor drepturi constituționale în contextul pandemiei, actuala putere are obligația politică de a-și asuma un calendar clar, cu repere exacte, în ceea ce privește încetarea restricțiilor odată cu creșterea nivelului de imunizare a populației prin campania de vaccinare și cu scăderea ratei de infectare”, mai transmit social democrații.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 0.435 secunde