Liviu Dragnea:

"PSD este pregătit să înceapă în mod serios organizarea campaniei electorale"

88

Articole de la același autor

Președintele executiv al PSD, vicepremierul Liviu Dragnea, este de părere că partidul este pregătit să înceapă în mod serios organizarea campaniei electorale pentru alegerile prezidențiale, atât la nivel central, cât și la nivelul județelor.

După întâlnirea pe care a avut-o luni cu liderii a 20 de organizații județene ale PSD, Liviu Dragnea a precizat că, la nivelul localităților, sunt în desfășurare deja adunări generale, urmând ca în perioada 1-15 septembrie să fie organizate, în pregătirea congresului PSD, și conferințe județene.

"Concluzia mea este că PSD este pregătit pentru această dată, să înceapă în mod serios organizarea. Deja adunările generale pentru fiecare localitate sunt în desfășurare. Le-am cerut tuturor ca la adunările generale ale partidului din fiecare localitate să participe toți membrii de partid, să se meargă cu normă de reprezentare. De asemenea, conferințele județene vor fi organizate în perioada 1-15 septembrie, în pregătirea congresului care va fi în partea a doua a lunii septembrie", a spus Dragnea.

El a mai explicat că discuțiile purtate cu șefii de organizații județene au vizat stabilirea structurii de organizare a campaniei, precum și responsabilitățile care decurg. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 August 2014
Stire din Politică-Administrație : Elena Băsescu, "atac" la Elena Udrea
Marţi, 12 August 2014
Stire din Politică-Administrație : "Intrăm în precampanie"
Pagina a fost generata in 1.4205 secunde