Concurs PSD își desemnează azi candidatul pentru Capitală

316

Articole recomandate

Președintele PSD, Mircea Geoană, a declarat, ieri, că cel care va candida pentru Primăria Capitalei este un nume deja vehiculat în presă, însă nominalizarea oficială va fi făcută la Comitetul Executiv de azi.
"Avem un nume", a comentat Geoană, la finalul ședinței PSD de la sediul de campanie. El a adăugat că decizia finală va fi luată însă astăzi de Comitetul Executiv al partidului, când va pune capăt "suspansului" și va anunța oficial candidatul social-democraților pentru București.
"Nu e un secret, e deja un nume cunoscut, deja l-ați comentat. Mâine un nume care a fost deja vehiculat va fi confirmat ca și candidat", a spus Mircea Geoană.
La finalul ședinței de ieri, șeful de campanie al PSD, Miron Mitrea, a susținut că problema candidatului PSD pentru Primăria Capitalei va fi discutată doar în interiorul partidului și nu prin intermediul presei, adăugând că orice decizie este posibilă în ce privește organizația București.
"Astăzi nu s-a discutat nimic și nu cred că se va discuta nimic de București astăzi", a susținut Miron Mitrea la finalul unei întâlniri de la sediul de campanie, la care au participat și Mircea Geoană și Marian Vanghelie. Potrivit lui Mitrea, liderii PSD ar fi discutat ieri doar despre organizațiile din teritoriu, nu și despre candidatul partidului pentru Pirmăria Capitalei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7224 secunde