Traian Băsescu:

"PSD și PNL sunt acoperite de mizeria corupției"

261
2

Articole de la același autor

Președintele Partidului Mișcarea Populară, Traian Băsescu, a declarat că formațiunea sa se dovedește a fi una viabilă, pentru că România are nevoie de un partid nou, întrucât PSD și PNL ar fi acoperite de neputința de a găsi un nou obiectiv de țară, dar și de neîncrederea românilor.

"PMP se dovedește viabil nu doar pentru că a fost o idee bună, ci pentru că în România este nevoie de un partid nou. Un partid cu structuri teritoriale puternice, dar un partid nou. Cele două partide vechi, PSD și PNL, partide ale tranziției, sunt acoperite de mizeria corupției, de ineficiența în administrație, de incompetență, de blamul numirii în funcții publice a unei clientele de partid și nu a unor oameni valoroși, sunt acoperite de neputința de a găsi un nou obiectiv de țară și, cel mai grav, sunt acoperite de neîncrederea românilor", a afirmat Traian Băsescu.

Politicianul și-a exprimat convingerea că PMP este partidul care reprezintă viitorul, întrucât este format din mulți tineri, din generația Facebook, care poate garanta evoluțiile viitoare ale României.

Acesta a subliniat că nu a fost inițiatorul acestui partid pentru că avea nevoie de unul, întrucât nu mai are ce să obțină de la politică, dar s-a gândit că experiența în politica internă și în cea externă trebuie să fie transferată unui partid. 

Comentează știrea

Cezar
11 aprilie 2016
Ei,as !

S-a cacat,a facut un pas in fata si apoi critica mirosul din urma lui,asta apropos de PDL-ul basist,corcit cu PNL-ul. De PSD se stie ca inca pastreaza mumia Iliescu la loc de cinste. Cu toate astea,sparcaiala aia de PMP neobasista ,oare nu este un mare rahat cu Basau in varf? E culmea tupeului de interlop la chiorul asta...

Alegator
11 aprilie 2016
Gruparea Mazare-Basescu-Udrea

Binomul Basescu-Udrea impreuna tripleta Mazare-Constantinescu-Strutinsky vor sa pastreze controlul in Constanta. Il ghidoneaza de la distanta pe Decebal Fagadau care nu are de ales si i l-au mai plantat si pe rezerva Florin Gheorghe langa in caz ca Decebal isi va face un onorabil harakiri politic. Vergil Chitac ar fi o solutie, dar nu are experienta politica si a cazut in plasa lui Dragomir care pe fata il pupa si pe la spate il sapa. Stie ca primarul Chitac o sa rada tot din PNL-ul putred, asa ca nu are niciun interes sa-l vada primar. Corb la corb nu-si scoate ochii.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.0057 secunde