Liviu Dragnea:

"PSD-ul trebuie să construiască un nou proiect politic"

119
1

Articole de la același autor

Coordonatorul politic al PSD Liviu Dragnea a declarat că în cadrul formațiunii social-democrate trebuie să apară un nou proiect politic care să cuprindă o nouă abordare față de doctrina partidului și de marile proiecte de dezvoltare ale României.

"În PSD trebuie să apară un nou proiect politic, PSD-ul trebuie să construiască un nou proiect politic care să cuprindă în principal o nouă abordare a PSD față de doctrină, față de marile teme ale României, față de marile proiecte de dezvoltare, față de viitorul acestei țări. Din sondaje reiese că 46% dintre români îl consideră cel mai bun partid, dar și unii și alții știu că PSD este cel mai bine structurat, cel mai bine așezat și cel mai serios partid și are o responsabilitate uriașă, indiferent de poziția pe care o deține la un moment dat, la putere sau în opoziție, pentru această țară", a afirmat Dragnea. 

Comentează știrea

iancu
11 iulie 2015
Oferta pentru oamenii care vor bani acum!

Oferta pentru oamenii care vor bani acum! Nu mai are rost sa cauti alte oportunitati, pentru ca acum ai la dispozitie acest sistem in care poti castiga bani, simplu, fara sa recrutezi oameni, fara batai de cap, fara o munca exagerat de grea. Cere acum mai multe detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.9923 secunde