Liviu Dragnea:

"PSD vrea ca toate alegerile din România să aibă loc o dată la cinci ani"

123
1

Articole de la același autor

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, a declarat că partidul pe care-l reprezintă vrea să propună ca toate alegerile din România să se organizeze o dată la cinci ani.

"Noi suntem în situația în care din doi în doi ani avem alegeri. Poate vom ajunge să ne trezim, toată clasa politică, poate e de acord și președintele și, dacă reușim să modificăm Constituția, poate punem toate alegerile o dată la cinci ani, să punem și mandatele la parlamentare și la locale odată cu prezidențialele și cu europarlamentarele. Ce se poate face serios și în mod durabil când din doi în doi ani ai alegeri, adică ai numai un an din doi în care nu ai alegeri. O să facem o propunere în acest sens, este una din variante, mandate pentru parlamentari și primari de cinci ani", a spus Liviu Dragnea. 

Comentează știrea

Gabriel
8 septembrie 2015
Noi oferim, tu decizi !

Susțineți-vă scopurile și planurile cu perseverență și hotărâre. Nu luați niciodată în considerare posibilitatea eșecului. Niciodată să nu vă gândiți că ați putea renunța. Hotărâți să stați pe poziție, indiferent ce s-ar întâmpla. Si, atâta vreme cât veți refuza să renunțați, veți avea succes, în cele din urmă. Asta scrie celebrul Brian Tracy în cartea "Succesul în viață". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Luni, 24 August 2015
Stire din Politică-Administrație : "Nu s-a ajuns la o soluție!"
Marţi, 01 Septembrie 2015
Stire din Actual : A demisionat din Parlamentul României!
Pagina a fost generata in 0.592 secunde