PSRO, eveniment inedit pentru cuplul artistic Cristina Deleanu - Eugen Cristea

253
PSRO, eveniment inedit pentru cuplul artistic Cristina Deleanu - Eugen Cristea - psro5actededragoste-1439198834.jpg

Articole de la același autor

În această seară, de la ora 20.00, puteți să-i revedeți pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța, pe actorii Cristina Deleanu și Eugen Cristea, în piesa "5 acte de dragoste", în regia lui Moshe Yassur. 


În cadrul evenimentului, reprezentanții Casei de Cultură  a Sindicatelor din Constanța, alături de cei ai Partidul Social Românesc Constanța, vor pregăti pe scenă un eveniment inedit, de recunoaștere a întregii activități artistice a cuplului Cristina Deleanu și Eugen Cristea.


"5 acte de dragoste" este o piesă a vieții, în care ne regăsim cu toții, mai mult sau mai puțin, o piesă ce pune accentul pe actor și pe trăirile interioare ale acestuia. Banalul cotidian, cu accentele lui de umor, zâmbete și pe alocuri de tragic, surprinde un act artistic de excepție. Spectacolul accentuează pașii normali din viața și devenirea unui om prin actele sale de dragoste la vârste diferite.


Evoluția actelor de dragoste din viața noastră de zi cu zi, reunește în texte dramatice "Inițierea" (dramatizare Moshe Yassur dupa Cehov), Căsătoria (Neil Simon), Adulterul (Renee Taylor), Viața Conjugală (Joseph Bologna) și Bătrânețea (Robert Andersen).
Începând cu adolescența și trecând la viața tinerilor înainte de însurătoare, a amanților, saturării căsniciei, dar și "fragedei" bătrâneți, "5 acte de dragoste" este o comedie spumoasă, montată de regizorul  Moshe Yassur, care,  pentru câteva ore, a înțeles cum să descrețească chiar și frunțile celor mai morocănoși spectatori.


Distribuție: Cristina Deleanu, Eugen Cristea, Cristina Pascalin, Daniel Nițoi, Tomi Cristin/Jean Lemne.
Prețul unui bilet este de 60 de lei iar pentru pensionari, elevi și studenți există oferta de doi pe un bilet.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4813 secunde