Puiu Hașotti a demisionat din PNL, însă nu plânge nimeni după el

670
3
Puiu Hașotti a demisionat din PNL, însă nu plânge nimeni după el - puiuhasoti4-1504801596.jpg

Articole de la același autor

Fostul senator Puiu Hașotti a demisionat din PNL după o perioadă de 27 de ani de activism politic în cadrul celui mai vechi partid istoric din România.


El a transmis în plic, la sediul filialei județene Constanța a PNL, demisia sa din partid, iar actualul lider al liberalilor constănțeni, deputatul Bogdan Huțucă, a confirmat primirea documentului.


Din câte se pare, plecarea sa din partid nu a înduioșat pe nimeni, dovadă stând și faptul că nici organizația locală și nici cea centrală nu au transmis vreun comunicat de presă în care să-i mulțumească în mod oficial pentru activitatea sa. 


Puiu Hașotti era membru al formațiunii politice din 1990. El a avut cinci mandate de parlamentar, iar pentru o scurtă perioadă de timp a fost ministru al Culturii. 


La ultimele alegeri parlamentare, Hașotti nu s-a mai aflat pe lista candidaților, iar de atunci a intrat într-un con de umbră.


De altfel, nici în timpul campaniei electorale pentru alegerile parlamentare, el nu a fost alături de colegii săi pentru a-i susține în obținerea unor mandate de parlamentari așa cum, ani la rând, au făcut liberalii atunci când a candidat Puiu Hașotti.


Gurile rele spuneau încă de atunci că Hașotti a întors spatele partidului deoarece este supărat că nu s-a mai regăsit pe lista candidaților și că ar urma să plece la o altă formațiune politică, mai exact la ALDE condusă de Călin Popescu Tăriceanu, care i-ar fi promis un loc eligibil pe listele parlamentare. În cele din urmă, au fost doar simple zvonuri, deoarece liberalul a dispărut complet de pe scena politică.


Cu toate acestea, există voci care spun că nu se așteptau ca Puiu Hașotti să plece din partidul care l-a consacrat și că se așteptau să rămână simplu membru. 


La rândul lui, Puiu Hașotti nu a dorit să dea detalii despre demisia sa și s-a mulțumit cu o scurtă declarație publică. 


"Unele atitudini politice ale PNL fie nu le pot înțelege, fie nu sunt de acord cu ele, iar PNL-ul de astăzi nu mai seamănă cu cel în care m-am înscris eu. Nu m-am înscris și nu am de gând să mă înscriu într-un alt partid. Doresc succes PNL!", și-a justificat fostul parlamentar demisia.


Puiu Hașotti are gradul de profesor universitar și a devenit membru al PNL în 1990. A obținut cinci mandate de parlamentar (de două ori deputat și de trei ori senator), a fost vicepreședinte al PNL, ministru al Culturii. În cadrul PNL a ocupat, pe rând, funcțiile de președinte al Organizației Municipale Constanța a PNL, președinte al Filialei Județene Constanța a PNL, membru în Biroul Politic al PNL și vicepreședinte al PNL.


În anul 2004, a candidat la alegerile locale pentru funcția de primar al Constanței, câștigate din primul tur de scrutin de Radu Mazăre. 


Comentează știrea

Sindbad
8 septembrie 2017
Din ciclul : Dacă doriți să revedeți...Nu dorim!

Unul care a pus umărul la decăderea orașului impreună cu tabăra măzăristă. Un blatist mai puțin.

Constantean
8 septembrie 2017
Puiu Hasotti a demisionat...

Paguba-n ciuperci!

Soața lui Stefan cel Mare
8 septembrie 2017
Si eu am plecat "la mama"

Din prima zi am fost indragostit de liberali.M-am suparat cand au pierdut,m-am bucurat cand au castigat(o data in 28 de ani).I-am votat de fiecare data in ultimii 28 de ani.I-am iertat si i-am asteptat cand au gresit.I-am inteles cand s-au certat intre ei.M-am certat cu prietenii,m-am certat cu nevasta,mi-am facut numai dusmani cand le-am tinut partea.Si iar i-am asteptat si iar i-am iertat, an dupa an ca o nevasta rabdatoare care-si asteapta barbatul sa se intoarca noaptea de la curve,sau ca muma lui Stefan cel Mare intr-un vechi castel.Am tot sperat.Dar toate pana intr-o zi.Intr-o zi vin acasa de la serviciu.Deschid televizorul,cum imi este obiceiul,ca sa aud ultimele stiri.Ce mi-au vazut ochii a intrecut orice masura. Pe Gheorghe Dragomir ,seful liberalilor, il vad dezbracat si intins pe burta "in patul" lui Nicusor Constantinescu si pe Puiu Hasotti il prind in bratele lui Mazare.Se pupau,se imbratisau cu foc,iar se pupau si se gâdilau intre ei.Toti liberalii,pentru care eu am suferi,se destrabalau alaturi de curvele lui Ilici.Eu le-am dat de mancare,eu i-am facut parlamentari,eu i-am facut oameni,eu le-am spalat veceurile,eu le-am stras masa,eu le-am facut pachetelul cu mancare,eu le-am dat averea de la mama si nenorocitii astia de liberali se destrabaleaza cu bolsevicii lui Iliescu.PUIU HASOTTI a intrecut orice limita a bunului simt.Ne-a spus ca el pleaca de la liberali,ca s-a suparat pe noi/pe mine,ca este foarte dezamagit de mine si de noi,toti constantenii.Tot el este nemultumit.Hai SICTIR MOSULE ! La dreaku cu voi toti liberalii ! Am terminat cu politica voastra de rahat.Si eu plec la mama.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4954 secunde