Puiu Hașotti îi cere Adrianei Săftoiu să respecte deciziile PNL

452
Diverse speculații au apărut, în cursul zilei de ieri, în presa centrală, privind o eventuală excludere din partid a Adrianei Săftoiu la inițiativa lui Crin Antonescu. Acestea sunt o urmare directă a comentariilor pe care deputata PNL le-a făcut marți cu privire la asocierea dintre liberali și conservatori. De aceeași parte a baricadei s-au aflat și Călin Popescu Tăriceanu, dar și Ludovic Orban, care au criticat vehement alianța nou formată.
Liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti, spune că nu este de părere că deputatul Adriana Săftoiu ar trebui dată afară din partid din cauza declarațiilor critice la adresa alianței. El îi cere, însă, disciplină și respect față de deciziile luate la nivel înalt. Potrivit site-ului de știri realitatea.net, Hașotti a declarat "Nu cred că doamna Săftoiu ar trebui exclusă din partid, dar îi cer să respecte deciziile PNL. Până în momentul în care partidul a luat decizia, a putut spune ce a dorit, după ce s-a luat decizia, ea trebuie respectată".
Cu privire la acest subiect este citat, de asemenea, Cristian Adomniței, "Eu cred că nu asta este problema țării noastre sau a PNL. Doamna Săftoiu prin ceea ce a spus a marcat clar poziția pe care o are, am luat notă de ea, vorbesc eu personal și mergem înainte", a declarat fostul ministru Adomniței pentru pagina de știri.
Potrivit declarațiilor vicepreședintelui PNL, Mircea Diaconu, toate afirmațiile în acest sens sunt "tâmpenii" și "intoxicații". "Adriana Săftoiu nu ar trebui exclusă și nici nu se va întâmpla așa ceva. Este o aberație. Sunt păreri contradictorii. Nu s-a făcut nicio propunere de excludere din partid, și nici nu se va face.", afirmă Diaconu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Joi, 13 Ianuarie 2011
Stire din Politică-Administrație : "Nu plec din partid!"
Pagina a fost generata in 1.6097 secunde