Concurs Radu Comănici, contracandidatul lui Hașotti pe colegiul 1 la Senat

345

Articole de la același autor

PRM Constanța și-a desemnat candidații la alegerile parlamentare din 30 noiembrie. Astfel, pe lista aspiranților la un fotoliu de deputat în Parlamentul României se regăsesc: Dumitru Șuta, candidat pe colegiul cu numărul 1 la deputăție, Gheorghe Grosu, pe colegiul 2, Manole Costache, colegiul 3, Marin Hristoaie, colegiul cu numărul 4. Tot pe lista aspiranților peremiști la un mandat de deputat se regăsesc și Viorel Chiurtu, pe colegiul 5, Niculae Gheorghe, colegiul cu numărul 6, Stere Bajdu, colegiul 7, Ion Moraru, candidat pe colegiul 8, Rodica Lăpuște, colegiul cu numărul 9, în timp ce Raluca Cristina Dincu va candida pe colegiul 10.
În ceea ce privește aspiranții la un mandat de senator, PRM Constanța i-a desemnat drept candidați pe Radu Comănici, pe colegiul cu numărul 1, Valentin Marcel Vrabie, colegiul 2, Ion Cârciumaru, colegiul 3 și, în cele din urmă, pe Constantin Slăniceanu pe colegiul cu numărul 4.
De menționat este și faptul că peremiștii constănțeni au, pentru toate cele 14 colegii, și o listă de candidați supleanți.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.8765 secunde