Radu Stroe: Prefecturile rămân la Interne

204
Radu Stroe: Prefecturile rămân la Interne - stroe-1356077989.jpg
Ministrul propus pentru portofoliul Internelor, liberalul Radu Stroe, a venit, vineri dimineață, la biroul președintelui Senatului, unde discută liderii USL Ponta și Antonescu, declarând presei că prefecturile vor rămâne la Interne.

El a infirmat, astfel, informația potrivit căreia prefecturile ar urma să treacă la Administrație, minister pentru care a fost propus social-democratul Liviu Dragnea.

Stroe a ajuns la biroul lui Antonescu după ora 09:30.

Liderii USL Crin Antonescu și Victor Ponta discută în biroul președintelui Senatului.

Audierile în comisiile parlamentare ale miniștrilor propuși în viitorul Cabinetul Ponta au fost amânate, joi, din cauza unor neînțelegi în USL, motivele având legătură, potrivit unor surse, cu atribuțiile miniștrilor și cu subordonarea unor instituții în Guvern.

Joi seară, după anunțul privind amânarea audierilor miniștrilor propuși, au început să circule informații referitoare la disputele din interiorul USL legate de atribuțiile miniștrilor delegați.

Ulterior, Victor Ponta a plecat de la Parlament și fost asaltat de jurnaliști cu întrebări referitoare la motivele disputelor, respectiv subordonarea ANAF și trecerea Autostrăzilor la Ministerul Marilor Proiecte.

După plecarea lui Ponta, au apărut informații referitoare la inițierea unor discuții ale PSD cu UDMR și cu PPDD.

Președintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, joi seară, că nu crede că PSD a început negocieri cu UDMR sau PPDD.

Antonescu a declarat, joi seară, USL face bine, că PNL nu a cerut ministere în plus și că audierile miniștrilor propuși vor începe vineri, menționând că nu au fost întrunite toate condițiile, inclusiv politice, pentru ca acest lucru să se întâmple joi.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4505 secunde