Raluca Turcan: PNL nu va tăia nimic de la oamenii cinstiți și muncitori

241
Raluca Turcan: PNL nu va tăia nimic de la oamenii cinstiți și muncitori - ahr0chm6ly9uzxdzd2vlay5yby9zdg9y-1570696831.jpg
Deputatul liberal Raluca Turcan a demontat toate acuzțiile aduse de premirul Dăncilă Opoziției, precizând că PNL nu va tăia nimic de la oamenii cinstiți și muncitori.


"Cred că este ultima dată când un prim-ministru fără legitimitate își amenință colegii de partid cu deschiderea de dosare penale, în stilul consacrat de Liviu Dragnea. Astăzi, cei amenințați au șansa să scape din captivitatea creată de cea care a fost, la rândul ei, captiva unui condamnat penal.

Din păcate, sub incompetența acestei guvernări fărădelegea face legea! Clanurile interlope fac ravagii pe străzile României, sfidând Poliția. Iar mii de recidiviști eliberați de dumneavoastră și de dl. Iordache seamănă teroare în satele și orașele României.

Dumneavoastră și anturajul ați ajuns în situația dezonorantă de a fi o echipă de uzurpatori. Erați obligați ca odată cu schimbarea structurii guvernului să cereți votul Parlamentului. Nu ați făcut-o, încercând efectiv să fugiți, inclusiv prin plecări în străinătate, de o obligație constituțională. În momentul de față, de facto și de jure, nu mai sunteți premierul României ci o persoană particulară care ocupă abuziv înalta demnitate de la Palatul Victoria'', a spus Raluca Turcan.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7933 secunde