"Rămân în fundația Mișcarea Populară, nu mă înscriu în partid"

71
1
Consilierul prezidențial Sebastian Lăzăroiu a declarat că nu se va înscrie în viitorul partid Mișcarea Populară, ci va rămâne în Fundația "Mișcarea Populară". 

"Rămân în Fundația Mișcarea Populară. Nu mă înscriu în partid", a spus Lăzăroiu.

Potrivit unui comunicat de presă, Fundația "Mișcarea Populară" a decis să demareze formalitățile legale pentru înființarea unui partid.

"În urma unor afirmații eronate din presă, cum că Fundația Mișcarea Populară se transformă în partid politic, facem următoarele precizări: Fundația Mișcarea Populară nu se transformă în partid politic și rămâne fundație de sine stătătoare. Fundația Mișcarea Populară demarează formalitățile legale pentru înființarea unui partid, respectând voința majorității aderenților. Asemenea dezinformări au apărut și săptămâna trecută referitoare la legătura Fundației Mișcarea Populară și un așa numit Partid Popular. Membrii-fondatori resping astfel de dezinformări", se arată în comunicatul citat.

Fundația Mișcarea Populară subliniază că va fi persoană juridică distinctă față de viitorul Partid Mișcarea Populară. 

Comentează știrea

eu
27 mai 2013
din popor

Ca mereu in politica, ne ascudem dupa degete. Miscarea Populara nu se transforma in partid dar infiinteaza un partid. Ori ei cred ca noi romanii suntem prea prosti or se cred ei prea destepti. O " miscare populara" apare si ia amploare in randul populatiei, in diferite zone ale tarii datorita neajunsurilor, a lipsurilor de tot felul, datorita unei vieti chinuite din cauza conducatorilor etc. Asa zisa ... miscare populara, este infiintata la ordin si din ea fac parte toti nemultumitii unei clase politice care nu a reusit sa puna si ea mana pe un ciolan sau care nu este primita la masa imbuibatilor de putere, masa celor care vor mereu sa castige pe spatele romanilor cinstiti, ... si lista este mai lunga.

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.3164 secunde