Concurs Răsvan Murgeanu și Robert Ionescu, noii viceprimari ai capitalei

432
Primarul General al Capitalei, Sorin Oprescu, a convocat vineri noul Consiliu General în prima ședință ordinară. Răzvan Murgeanu și Robert Ionescu au fost aleși noii viceprimari ai Capitalei.
Răzvan Murgeanu de la PD-L a fost ales cu 51 de voturi pentru și unul împotrivă, Robert Ionescu de la PNG a obținut 34 de voturi pro și 18 împotrivă, iar candidatul PSD Bogdan Georgescu a obținut 16 voturi pro și 36 împotrivă.
Deși primarul Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat că ar fi vrut ca unul dintre viceprimari să fie liberal, spune acum că va încerca să colaboreze cu cei doi, spre binele bucureștenilor.
Pentru desemnarea celor doi viceprimari ai Capitalei, a fost nevoie de votul a 28 dintre cei 55 de consilieri aleși la CGMB.
Democrat-liberalul Răzvan Murgeanu este la al doilea mandat de viceprimar al Capitalei. În mandatul trecut s-a ocupat de serviciile de utilități publice, de RADET și de administrarea patrimoniului public al Capitalei. Robert Ionescu se află la primul mandat de viceprimar al Bucureștiului.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7336 secunde