Rectificări de bugete pe ultima sută de metri la CJC

350
Consilierii județeni se vor întruni miercuri, 15 decembrie, în cadrul unei ședințe ordinare pentru a dezbate 51 de proiecte de hotărâri, ultimele, probabil, pe anul acesta. Și cum e final de an, de pe ordinea de zi a ședinței nu vor lipsi numeroase rectificări de buget, fie ele în plus sau în minus. Vorbim astfel despre rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională, al Școlilor Speciale 1 și 2 din Constanța, al Școlilor Sanatoriale Mangalia și Techirghiol, precum și cel al Unității de Asistență Medico - Socială Agigea.
În cadrul aceleiași ședințe de miercuri, consilierii vor supune la vot și proiectul de hotărâre privind alocarea unei sume pentru acoperirea unui debit pentru Școala Populară de Arte și Meserii Constanța.
Potrivit convocatorului postat pe site-ul Consiliului Județean Constanța, aleșii județeni vor umbla și la anumite taxe, în acest sens urmând să fie supus la vot proiectul privind modificarea și completarea Anexelor din Hotărârea Consiliului Jude-țean Constanța nr. 5/2007 privind stabilirea unor tarife, taxe și taxe speciale.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6898 secunde