Reexaminarea legii privind eliminare a 102 taxe, respinsă de comisiile Senatului

92
Reexaminarea legii privind eliminare a 102 taxe, respinsă de comisiile Senatului - mdkwyzljogq3zgy1zmvlyjrizjllmze3-1482921171.jpg
Comisia de buget a Camerei Deputaților a respins, azi, cererea de reexaminare a legii privind eliminarea a 102 taxe, adoptând un nou articol care prevede intrarea în vigoare a legii cu data de 1 a primei luni de la publicare în Monitorul Oficial.

Cererea de reexaminare formulată de președintele Klaus Iohannis a fost respinsă cu 13 voturi "pentru", 9 "împotrivă" și o abținere.


xxx


Președintele Klaus Iohannis a retrimis vinerea trecută Parlamentului, pentru reexaminare, Legea privind eliminarea a 102 taxe nefiscale, inițiată de PSD.

Șeful statului a afirmat că "pentru a fi eficientă, reducerea în sine a taxelor trebuie să fie însoțită de o îmbunătățire a procedurilor administrative și a disciplinei bugetare."

De asemenea, președintele a cerut o dezbatere reală în Legislativ în privință finanțării televiziunii și radioului public și a afirmat că legea retrimisă spre reexaminare poate genera noi probleme, ce se adaugă celor deja existențe în cazul acestor instituții. 







Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1862 secunde