Regiunea Sud-Est a PDL s-a reunit la Constanța

84
Regiunea Sud-Est a PDL s-a reunit la Constanța - cezarpreda5-1371375670.jpg

Articole de la același autor

La sediul PDL Constanța a avut loc, astăzi, o conferință de presă prilejuită cu ocazia ședinței de lucru pe regiunea Sud-Est. La întâlnire au participat reprezentanții județelor Constanța, Vrancea, Tulcea, Galați și Brăila, dar și responsabilul de regiune, vicepreședintele PDL Cezar Preda, alături de secretarul regional senatorul Christian Gigi Chiru. Ambele întâlniri au avut loc la sediul PDL Constanța.




"În cadrul întâlnirii am discutat despre alegerile ce trebuie să aibă loc în fiecare organizație județeană până la data de 20 noiembrie. Legat de acest subiect, la Constanța doar se va completa Biroul Permanent Județean. Alte teme de interes au privit regionalizarea și referendumul privind Parlamentul unicameral. Totodată, am trecut în revistă viitoarele alegeri europarlamentare pentru care ne pregătim intens", a declarat Cezar Preda.  


Printre altele, el a precizat că, în opinia sa, regionalizarea nu va aduce ceva benefic României deoarece consideră că va fi o reîmpărțire la nivel județean a funcțiilor din USL, motiv pentru care PDL nu va susține așa ceva. Mai multe detalii despre acest subiect, puteți afla în ziarul Cuget Liber de mâine.




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 15 Iunie 2013
Stire din Politică-Administrație : Mugur Mihăescu s-a înscris în UNPR
Pagina a fost generata in 1.416 secunde