Ridzi a semnat o felicitare de "La mulți ani" pentru un bărbat mort de trei ani

368
Ridzi a semnat o felicitare de
O femeie din Petroșani a primit, la sfârșitul săptămânii, o felicitare semnată de deputatul PDL Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului și Sportului, felicitarea, cu urarea de "La mulți ani", fiind adresată soțului femeii, care a murit în urmă cu trei ani.

O femeie din Petroșani a primit, în 30 iulie, o felicitare semnată de deputatul PDL de Valea Jiului Monica Iacob-Ridzi, fost ministru al Tineretului și Sportului, scrisoarea fiind adresată soțului femeii, mort în urmă cu trei ani.

Femeia a povestit că în ziua în care soțul său, care a murit în urmă cu trei ani, ar fi împlinit 66 de ani, un tânăr a bătut la ușa apartamentului și i-a înmânat un plic care conținea o felicitare din partea deputatului Monica Iacob-Ridzi.

"Când am văzut despre ce este vorba, i-am mulțumit tânărului și i-am spus că soțul meu a decedat în urmă cu trei ani. Tânărul nu a mai avut ce să spună, doar mi-a zâmbit și a plecat", a declarat femeia.

În felicitarea de la "La mulți ani", Monica Iacob-Ridzi urează "cele mai calde gânduri" și "o aniversare încununată cu noroc, sănătate și optimism".

"Vă sunt recunoscătoare pentru încrederea pe care mi-ați acordat-o și vă asigur că alegerea dumneavoastră a contribuit la încercarea noastră permanentă de a vă apăra și susține dorința de a avea o viață mai bună", scrie în felicitarea semnată de Monica Iacob-Ridzi, informează Realitatea.net

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.1913 secunde