"România este prea puțin cunoscută pentru noi"

60

Articole de la același autor

Ambasadorul Marii Britanii la București, Paul Brummell, a declarat astăzi, la Ploiești, că România este prea puțin cunoscută pentru britanici, dar sunt în derulare demersuri ale ambelor guverne pentru promovarea țării și a oportunităților pe care aceasta le poate oferi investitorilor. 
'Pentru noi, România este prea puțin cunoscută și guvernul britanic lucrează pentru promovarea atracțiilor din România. (...) Noi lucrăm împreună cu Guvernul României în această privință. Vom organiza în luna martie o delegație de aproape 60 de firme britanice pentru a le demonstra ce este aici în România și cred că o să fie foarte folositor și pentru firmele britanice și pentru România', a declarat ambasadorul Paul Brummell, la finalul unei întâlniri cu mediul de afaceri care a avut loc la Camera de Comerț și Industrie (CCI) Prahova, citat de Agerpres. 
Potrivit acestuia, țara noastră are foarte multe 'plusuri' pentru atragerea de investitori, între care a menționat capitalul uman, poziția geografică, dar și gradul de creștere a PIB-ului. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.1476 secunde