România, îngrijorată de concentrarea rusească de la granița Ucrainei

81
România, îngrijorată de concentrarea rusească de la granița Ucrainei - romaniaingrijorata-1405240829.jpg

Articole de la același autor

Președintele Traian Băsescu a avut o convorbire cu omologul ucrainean la telefon, Petro Poroșenco, se arată într-un comunicat al Președinției, în care se precizează că România este "îngrijorată de concentrarea unităților militare ruse la frontiera estică a Ucrainei".

Președintele Băsescu și președintele Ucrainei, Petro Poroșenco, au avut o convorbire telefonică la solicitarea părții ucrainene, informează Președinția de la București.

"Domnul președinte Petro Poroșenco i-a mulțumit domnului președinte Traian Băsescu pentru sprijinul constant acordat de România mai ales în această perioadă dificilă pe care o traversează statul și poporul ucrainean. Totodată, președintele Ucrainei, domnul Petro Poroșenco, l-a informat pe domnul președinte Traian Băsescu despre operațiunea antiteroristă desfășurată de trupele ucrainene în regiunile Donețk și Lugansk și despre transferul de armament greu și combatanți dinspre Federația Rusă", potrivit comunicatului.

Băsescu l-a felicitat pe Poroșenco pentru "succesele obținute de armata ucraineană în efortul de lichidare a teroriștilor din estul țării și a condamnat ferm atacul nejustificat cu rachete GRAD asupra trupelor și cetățenilor ucraineni".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5081 secunde