"România își menține dorința de a intra în spațiul Schengen"

105
1

Articole de la același autor

România își menține dorința de a intra în spațiul Schengen, care "trebuie să reziste" în actualul context în care "este supus unei presiuni deosebite", a declarat ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, citat de Agerpres. 


"Ne menținem evident dorința de a intra în spațiul Schengen și cred că este important ca de fiecare dată să reiterăm că suntem pregătiți pentru acest lucru. Sigur că în acest moment spațiul Schengen este supus unei presiuni deosebite și vedem cum unele state își închid temporar frontierele, introduc controalele la frontierele lor. Va trebui să analizăm împreună în cadrul UE care este viitorul spațiului Schengen. Însă, din punct de vedere principial, spațiul Schengen este o realizare excepțională a UE la fel ca și zona euro. Prin urmare, este extrem de important ca această realizare deosebită să nu fie anulată", a afirmat Aurescu, după consultările pe care le-a avut cu omologul său olandez Bert Koenders, aflat în vizită la București. 


Comentează știrea

sEDAskbozLyyMq
28 noiembrie 2016
gmnTLWgYQJ

XwqISa sxdofuwtocqq, [url=http://spinpnelmejk.com/]spinpnelmejk[/url], [link=http://szxgggozxntm.com/]szxgggozxntm[/link], http://myrkglvmmxpi.com/

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5712 secunde