"România nu este un tărâm al intereselor de partid"

261

Articole de la același autor

Vicepreședintele Organizației Județene a Forței Civice Constanța, Silviu Calotă, susține că cetățenii au ajuns în stadiul în care nu mai pot fi surprinși de nicio decizie aberantă a actualului Guvern și tind să primească lovitură după lovitură în fiecare zi. 

El spune că, începând cu 1 aprilie, Guvernul Ponta a considerat oportun să mai împovăreze atât populația cât și agenții economici prin majorarea prețului la gaze, introducerea a noi taxe și majorări ale accizelor.

"Scopul clar este de a acoperi deficitul de buget generat de către mărinimia promisiunilor electorale ale USL-ului. Cu părere de rău, considerăm că acei oameni care din disperare și-au pus speranța în decembrie anul trecut în programul de guvernare propus de către USL, s-au mai convins din păcate încă o data de populismul și demagogia ce se ascundeau de fapt sub bunăvoința propagandistă. Companiile încă așteaptă măsurile de relaxare fiscală iar prin prisma evenimentelor din ultimele zile, fermierii speră ca măcar produsele să nu le mai fie sabotate pe piețele de profil dacă ajutor real din partea Guvernului nu primesc", a spus Silviu Calotă.

Acesta a adăugat că, toate aceste elemente negative ce se regăsesc în viața economică vor avea grave repercusiuni asupra vieții sociale iar poporul român trebuie să îndure doar pentru că politicienii aflați la putere au fost experți în promovarea neadevărurilor. 

"Solicităm pe această cale prim-ministrului Victor Ponta să înțeleagă faptul că România nu este un tărâm al intereselor de partid și această populație nu mai poate fi asuprită din cauza incompetențelor guvernamentale", a mai spus Silviu Calotă, vicepreședinte la Organizația Județeană Forței Civice și președintele filialei din Năvodari.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.3235 secunde