"România nu se mai conduce după buget, ci după încasări"

81

Articole recomandate

Deputatul PDL Gheorghe Ialomițianu a declarat că, în momentul de față, România nu se mai conduce după buget, ci după încasări, arătând că singurul obiectiv este încadrarea în deficitul bugetar, dar nici acesta nu va mai fi urmărit după plecarea lui Liviu Voinea și Gheorghe Gherghina din Guvern.

"Nu avem o politică bugetară, nu se bazează pe un consens, în momentul de față nu avem nici buget. România în momentul de față nu se mai conduce după buget, se conduce după cât încasăm și vedem unde să tăiem", a spus fostul ministru de Finanțe Gheorghe Ialomițianu, la o dezbatere organizată de Institutul de Studii de Populare.

Ialomițianu a arătat că și ministrul Finanțelor, Ioana Petrescu, a spus acest lucru, menționând că de ce să se compare în execuția bugetară cât s-a prevăzut cu cât s-a încasat.

"Vrea (Ioana Petrescu - n.r.) să acopere o lipsă de performanță pivind încasările și atunci pune bugetul în paranteză. Singurul obiectiv până în momentul de față este încadrarea în deficitul bugetar, după plecarea domnului Voinea și domnului Gherghina cred că nici acest obiectiv nu va mai fi urmărit", a afirmat Ialomițianu, citat de Mediafax.



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 27 Iulie 2014
Stire din Sport : Polo: România, pe locul opt la CE
Pagina a fost generata in 0.3172 secunde