Ruptură majoră în Coaliție, pe marginea majorărilor salariale

493
Ruptură majoră în Coaliție, pe marginea majorărilor salariale - boc-1312211679.jpg
În timp ce liderii PDL susțin că nu s-a discutat despre majorarea salariilor în ședința Coaliției de luni, reprezentanții minorităților și cei ai UNPR declară fix contrariul. Și nu numai că s-a discutat, dar s-a și decis majorărea începând cu luna octombrie.


Deși FMI ne dă undă verde pentru o recuperare modestă a salariilor din sectorul public începând chiar din această toamnă, liderii PDL spun că măsura nu poate fi pusă în practică.

"Veniturile fiscale sunt în concordanță cu nivelurile anticipate, în timp ce cheltuielile curente au fost menținute sub un control strâns, mai ales datorită eforturilor continue de raționalizare a numărului de angajați din sectorul public. Aceste eforturi ar putea crea spațiu pentru o modestă recuperare a salariilor din sectorul public în lunile ce urmează", a spus, luni, Jeffrey Franks, șeful misiunii Fondului în România.

Și totuși, președintele UDMR, Kelemen Hunor, a declarat că în cadrul Coaliției nu s-a luat nicio decizie în sensul majorării salariilor începând cu luna octombrie 2011, dată avansată de voci din Coaliție, ci doar despre recuperarea tăierilor făcute anul trecut. Măsura ar urma să fie pusă în practică însă abia în 2012, informează Realitatea.net



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8329 secunde