S-a inaugurat stația de gaze naturale din Mangalia

1013
S-a inaugurat stația de gaze naturale din Mangalia - cristianradu1354548196-1354726169.jpg

Primarul municipiului Mangalia, Cristian Radu, alături de candidații USL, Nicolae Moga și Victor Manea au participat, astăzi, la inaugurarea stației de gaze naturale care alimentează orașul Mangalia.

La evenimentul care a avut loc la Stația de Gaz de la intrarea în oraș, pe drumul spre Albești, în zona Șantierului Naval Militar Mangalia, sector 1 au mai fost prezenți numeroși cetățeni ai orașului, alte oficialități de la nivel local și județean. Astfel, dintr-o nacelă a fost aprinsă flacăra de pe conducta stației.


"Mă bucur că am urgentat lucrările la conducta de gaz pentru ca cei 43 de mii de cetățeni ai Mangaliei să beneficieze de confortul termic mult așteptat. În zilele următoare, prima centrală termică din oraș va fi racordată la rețeaua de gaz, iar până în vara anului viitor toate centralele din oraș să aibă gaz în conductă. Acest fapt va însemna și o micșorare a prețului gigacaloriei", a menționat primarul Cristian Radu.


Senatorul Nicolae Moga s-a declarat mulțumit de proiect și a completat că "nici un efort nu este prea mare atunci când dorim să facem lucruri bune pentru semenii noștri. Aducerea gazului în Mangalia reprezintă un pas spre civilizație și vom lupta ca în tot județul să se întâmple acest lucru".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 27 Noiembrie 2012
Stire din Politică-Administrație : Demonstrație de forță, la Mangalia
Luni, 26 Noiembrie 2012
Stire din Eveniment : Incendiu  la Mangalia
Pagina a fost generata in 0.3765 secunde